USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Актори серіалу «Школа» у Луцьку: про популярність, сучасних школярів та Монатіка

10 Травня 2018 18:06
Чи достовірно у серіалі зображена поведінка сучасних українських школярів та реалії школи, про шлях до акторства, популярність та те, чим відрізняються школярі 90-их від сучасних дітей, розповіли у Луцьку актори популярного серіалу «Школа».

Нагадаємо, зустріч з сотнями юних луцьких фанів серіалу відбулася 9 травня в РЦ «Промінь».

Як розповіла про свій шлях до ролі Інформаційному агентству Волинські Новини Анна Трінчер, яка зіграла у серіалі Нату, все відбулося спонтанно, тому що вона усе своє життя співає, не планувала бути акторкою. Вона прийшла на кастинг серіалу, аби випробувати себе. Вже забувши про це, вона через два місяці отримала телефонний дзвінок: дівчину запрошували на проби на роль головної героїні Лоли. Попри те, що проби для неї були невдалими, а за місяць її знову запросили, вже на проби іншої героїні.

Хоча співає вона з дитинства, не може сказати, що вокал для неї на першому місці. Акторство та вокал дуже пов’язані одне з одним, тож дівчина не бачить проблем у тому, аби їх поєднувати.

На запитання про те, як вплинув на її життя серіал, вона відповіла, що завдяки ньому у неї з’явилося багато друзів, друга шкільна родина, без якої вона вже не уявляє життя, а також величезна фан-родина в інстаграмі та інших соцмережах, яка її підтримує, надихає та дає сили і віру в те, що вона все робить недаремно.

Дівчина брала участь у конкурсі «Голос країни», де була наймолодшою учасницею, дійшовши до суперфіналу. Вона зізнається, що складно поєднувати участь у конкурсах, зйомки в серіалі та навчання у школі й підготовку до ЗНО, тож зараз вона не має часу на прогулянки з друзями.


Як людина, яка змінила сім шкіл протягом 11 років, вона може сказати, що у серіалі не перебільшують реалії українських шкіл. Зараз вона навчається у приватній школі і розповідає, що там вчителі стимулюють дітей навчатися, аби ходити у школу було цікаво. У державних школах, у яких вона вчилася, з її слів, ставлення вчителів до учнів було жахливим. Тому серіал «Школа», мовляв, цілковито відображує ставлення дітей до життя, їхню поведінку.

Співака Діму Монатіка, уродженця Луцька, вона відкрила для себе на одному з корпоративів, де тому вдалося підняти з місць цілу нудьгуючу глядацьку залу. Це, на її думку, ознака чудового артиста, тож вона пишається, що в Україні роблять таку музику, є артисти світового рівня.


Виконавиця ролі вчительки Катерини Анатоліївни Білозерської Яніна Андреєва, яка працювала журналісткою ді-джеєм на радіо, асистенткою режисера, зізнається, що все ж найближчою для неї є акторська майстерність. Їй це подобалося з дитинства, але вона йшла до цього поступово. Робота на радіо полягала у спілкуванні з людьми, як і акторська гра.


Після участі у зйомках серіалу «Школа» вона отримувала пропозиції участі в інших проектах.

На запитання про те, чи збігаються ситуації, показані у серіалі, з реальним шкільним життям, вона говорить, що у часи свого шкільного дитинства вона та її однолітки були більш закритими та менш сміливими, ніж сучасні школярі. Наприклад, вони боялися говорити з дорослими на ти, на відміну від сучасних дітлахів. З її слів, сучасне покоління не боїться нічого, хоча ще на початку 1990-их років школярі дивилися на старшокласників та дорослих, як на вершину.

Зігравши роль вчительки у серіалі, вона переконана, що змогла б стати педагогом в реальному житті, змогла б пригорнути до себе дітей, адже важливо просто відпрацьовувати різні підходи та методи спілкування з дітьми.

На кастинг вона зголосилася за власним бажанням, одразу попросивши головну роль. В одному з епізодів на кастингу через сумний настрій вона вдало зобразила плач та відчай. Наступного разу вона грала епізод з Алексом і між ними склалися дружні стосунки на майданчику.

У другому сезоні серіалу, що стартуватиме восени, її героїня стане сильнішою, більше присвячуватиме собі уваги як жінці, знатиме собі ціну. Хоча, з іншого боку, діти люблять саме Катерину, яка всім допомагає.


Щодо популярності та впізнаваності на вулицях після ролі у серіалі вона розповідає, що зайшовши у продуктовий магазин часто чує, як діти говорять «Катя, Катя» один до одного, впізнаючи її, але чомусь соромлячись підійти.

У рамках фан-туру актори улюбленого серіалу після Луцька відвідають Рівне, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Вінницю, Харків, Дніпро, Запоріжжя та Кропивницький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus