USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Селфі, пісні та шалені емоції: лучани спілкувалися з зірками улюбленого серіалу «Школа»

10 Травня 2018 08:43
Улюбленці юних волинян – актори серіалу «Школа» поспілкувалися з луцькими шанувальниками у рамках фан-туру.

Ще до початку заходу, який відбувся 9 травня у луцькому РЦ "Промінь", сотні школярів придбали зошити, футболки та іншу продукцію з фан-колекції улюбленого серіалу.

Насамперед глядачам продемонстрували короткий відеофільм щодо головних героїв та основних тем серіалу, зокрема, дружби, кохання та сексу.

Усіх акторів публіка, серед якої переважали школярі, зустрічала шаленими оплесками та криком захвату. Юні лучани активно записували зустріч на свої електронні гаджети.

Першою з фанами спілкувалася Яніна Андреєва, виконавиця ролі вчительки Катерини Анатоліївни Білозерської. Вона розповіла, що лучанам пощастило найбільше, адже фан-тур стартував саме з обласного центру Волині.

«Можливо, ми другий сезон будемо у вашому місті знімати?», - звернулася вона до шанувальників.


Акторка повідомила, що фан-тур відбувається у рамках благодійного проекту на реалізацію ініціатив Наталії Мосейчук «Право на освіту» від «1+1», і частина коштів від продажу квитків та сувенірної продукції надійде до благодійного фонду «Ти не один» для організації навчального процесу дітям, які тривалий час перебувають у лікарнях.


Своє чергою, Карина Чернявська, яка зіграла в серіалі школярку Асю, розповіла, які екзамени чекають на тих, хто хоче вступити у театральний виш для вивчення акторської майстерності. А про мрію стати акторами заявили чимало присутніх школярів. Тож Карина Чернявська поділилася, що для цього потрібно багато читати, працювати над собою. Що ж до самих іспитів, то майбутнім абітурієнтам необхідно буде на екзаменах заспівати, станцювати, прочитати вірш, розповісти фрагмент прози та монолог.

Вона виконала народну пісню з репертуару Ніни Матвієнко, яку співала, вступаючи до театрального вишу.


А от Богдан Осадчук, який виконує роль Тохи (Антона Сидоренка), зробив селфі разом з усім глядацьким залом. Він розповів, що товаришує з Олегом, який також грає у серіалі, тож знімає на смартфон привіт для друга від лучан. Та продекламував вірш Ліни Костенко.


Під овації публіки на сцену вийшла Єлизавета Василенко (у серіалі – блогерка Лола, або Лоліта Гавриленко). Акторка розпочала спілкування з фанами також із селфі та відео на згадку.

«Я сиділа дома та їла пельмені, і мені почав дзвонити невідомий номер. Кажуть: «приходь на кастинг серіалу «Школа» на «1+1». Я думаю: «що це за разводняк?» - розповіла вона про те, як отримала можливість зіграти в серіалі.

Єлизавета саме збиралася на відпочинок у Туреччину, але все ж прийшла на дві години на кастинг у Києві, де, згадавши сумний момент з особистого життя після 7-8 дублів, змогла заплакати. Потому пролунав дзвінок і її повідомили, що хочуть бачити у серіалі.


Дівчина розповіла, що справді зустрічалася у реальному житті з Пашею з серіалу, однак ці стосунки згасли після розлуки по завершенні проекту – вона перебувала у рідному Дніпрі, а хлопець – у Києві. Наразі вони лишилися друзями.

Останньою поспілкувалася з фанами серіалу акторка Анна Трінчер (Ната у серіалі), яка стала у віці 16 років суперфіналісткою проекту «Голос країни». Вона подякувала лучанам за підтримку і те, що у неї з’явилася величезна фан-родина.
Анна анонсувала нові кліпи та сюрпризи для прихильників та виконала пісню «Не бойся», що лунала у серіалі. Маленькі лучани просто шаленіли під час виконання пісні: кожен намагався підійти ближче до сцени, аби торкнутися руки акторки. Аби хоч трішки вгамувати несамовитих дітлахів, які з’юрмилися під сценою, актори запевнили, що обов’язково даватимуть автографи та робитимуть селфі з усіма охочими у фіналі зустрічі.

Оскільки не всі актори серіалу змогли особисто прибути на зустріч, вони передали відеовітання спеціально для лучан.

Потому актори розпочали відповідати на найцікавіші питання глядачів, які ті могли поставити у соцмережі Viber. А шанувальників, зокрема, цікавило те, чи справді зустрічаються Богдан та Аня. Відповідаючи на питання, Богдан зауважив, що у кожного є своя таємниця, яку потрібно розгадати. Та закликав слідкувати за їхніми сторінками в інстаграмі, аби все зрозуміти.

Натомість Карину шанувальники запитували, що для неї було найважчим під час зйомок. І вона зізналася, що їй складно було вдавати гладку, підкладаючи під одяг капронові колготки.

«Ким ви хотіли стати в дитинстві? Чи було у вас в планах стати акторами?», - запитувала одна з луцьких фанаток серіалу.

Яніна мріяла грати клоуна в цирку, Аня бути хірургом, Богдан у віці 9 років запланував стати актором, знявшись на той час вже у фільмі «В поисках истины». Ліза хотіла бути педикюрницею, побачивши ще у дитячому садочку розфарбовані нігті на ногах у дівчат.

А авторка найцікавішого запитання отримала подарунки від акторів серіалу.

Насамкінець зірки побажали, аби в усіх школах України не було булінгу, щоби усі діти любили ходити до школи, перемагала любов, а усі учні та вчителі були щасливими.

Після спілкування з фанами надійшов час для автографів та спільних фото.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Жанна Показати IP 10 Травня 2018 10:05
як д...біли всі з тими телефонами...
Анонім Показати IP 10 Травня 2018 10:13
"Улюблений" серіал діток.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus