USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Акція протесту біля Волинського лісгоспу переросла у шарпанину

6 Березня 2015 12:47
Окремі громадські активісти Волині ініціювали акцію протесту щодо незаконної діяльності волинських лісівників. Однак, цього разу не обійшлось без провокацій.

Так, сьогодні, 6 березня біля Волинського управління лісового та мисливського господарства зібралось декілька десятків осіб. Серед них були безпосередньо і самі лісівники, і депутати, і представники різних громадських середовищ Волині.
Активісти висловили низку зауважень щодо діяльності управління волинського лісгоспу. Зокрема, чому досі не звільнені ті керівники, яких у революційні часи таки обіцяли звільнити. Окрім того, представники громадськості запевняли, що «нечесні на руку» посадовці й далі продовжують розкрадати ліс, однак лісівники таке припущення агресивно заперечували.
«У громадськості виникло багато питань стосовно «корупційних схем», які продовжують успішно втілюватися у лісовій галузі на території області. Нагадаємо, що в різних районах Волині є чимало ситуацій, пов’язаних з тим, що лісники незаконно вивозили ліс та не дозволяли місцевим користуватися лісовими ресурсами. Деяких з них під тиском громадськості звільнили. Однак, як стало відомо пізніше, вони й надалі працюють на займаних посадах», - саме таке пояснюють мету свого візиту ініціатори акції протесту.

Однак усі спроби залагодити питання мирним способам не увінчались успіхом. Біля стін лісгоспу утворилась шарпанина між людьми у цивільному, які позиціонували себе як «працівники лісгоспу», та у людьми камуфляжній формі. Ймовірно, що на місці події були люди, яким такий хід подій був «на руку», тому вони і спровокували бійку.

Увага! Ненормативна лексика!


Натомість представники Правого сектору Волині запевняють, що почули про таку акцію лише сьогодні і надзвичайно здивувались, чому їх, як організацію, «підписали» на участь у протесті, не попередивши і не узгодивши.

«Павло Данильчук – це не хто інший, як бувший активіст Правого сектору. Чому він за всіх розписується», - кажуть вони.
Своєю чергою, слово взяла представниця координаційного центру допомоги учасникам АТО. Вона зазначила, що з початку війни організація займається проблемами поранених воїнів. Але волинські лісівники, попри обіцянку, не надали допомогу у вигляді дров сім’ям бійців.
«Всі райони надали хлопцям дрова, чому з листопада ми до вас звертаємось, а «віз і нині там»? Голова села Луків, що у Турійському районі, особисто привозила дрова кожній родині учасника АТО. Чим наші хлопці гірші? Вони не отримали обіцяного. А тим часом уже надворі весна. Відповідні заяви є і в райраді, і в області. Серед цих хлопців уже є «200-ті» і «300-ті», - емоційно висловила гучну промову волонтерка.

На це начальник управління лісового та мисливського господарства Василь Мазурик заявив, наразі триває люстрація, а для того, щоб когось позбавити посади, необхідно ретельно зібрати «компромат». Присутність великої кількості громадян у цивільному він пояснив «робочим моментом». А звинувачення волонтерів також відкинув, мотивуючи це тим, що 2300-м родинам учасників АТО виділили дрова. Однак, обмовився, що «може ще не всім привезли».
Варто зазначити, що акція протесту так і не принесла жодних результатів, утім, діалог між різними сторонами конфлікту вирішили продовжити в інший день, але вже у залі засідань обласного лісгоспу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 85
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 12:57
Мы не сеем и не пашем, а валяем дурака. С колокольни куем машем - разгоняем облака.
Коля Показати IP 6 Березня 2015 13:05
коментар було видалено
Сусід Показати IP 6 Березня 2015 13:06
Чому воєнком не вручив їм всім повістки в АТО , здорові бики ,а особливо цей торговицький селюк Данильчук ,який кожного тижня возить в село і ховає награблене і віджате в чиновників,бізнесменів,а сам собачоі будки непобудував в своєму ганебному житті.
Лучанин Показати IP 6 Березня 2015 13:08
Завжди є ті хто хапнув та ті хто не встиг)
громада до Лучанин Показати IP 6 Березня 2015 14:50
за логікою є ще ті в кого хапнули - це народ!!!
555 до Лучанин Показати IP 7 Березня 2015 10:13
Це називається гарним англійським словом - капіталізм.)
Коля Показати IP 6 Березня 2015 13:15
А хто порядок в нашій країні наведе? Хто що хоче те і робить хто біля корита той і зажираеться і інші люди від цього бідніють і бідніють
765 до Коля Показати IP 13 Березня 2015 22:37
БО РЕБА ЩОБ НЕ ЗВІЛЬНЯЛИ З ПОСАДИ А КАРАЛИ ЗА НЕ ВИКОНАНІ ОБІЦЯНКИ ТОДІ БУДЕ ТОЛК КОЛИ БУДЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!
Ірина Показати IP 6 Березня 2015 13:19
Данильчук молодець.
Юра до Ірина Показати IP 6 Березня 2015 14:38
Так молодець стільки скільки він заробив на революції не заробив ніхто у Луцьку. Так тримати паша ти вже Гузя переплюнув навіть він так нахабно себе невів.
Патріот до Юра Показати IP 7 Березня 2015 09:38
дійсно? А продати округ - це не нахабство? А де наші славнозвісні депутати ВР? чому не наводять порядок в рідних округах?
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 13:26
Забагато активістів розвелося - на одного працюючого два пенсіонери, оджин малолітній і три активісти. Яка економіка витримає цих нероб?
Матвій до Анонім Показати IP 6 Березня 2015 13:50
забагато активістів? Та в Луцьку активістів на пальцях можна перерахувати. А всім іншим байдуже, як крали до революції так і далі крадуть, змінили декілька фізіономій і назвали це реформами... Подивіться на страйки і мітинги, які проходять в Європі! Там люди тисячами виходять, щоб відстояти свої права... А в нас чекають, що хтось зробить за нас.
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 13:26
А це магнат по встановленню газового обладнення так і далі з данельчуком тусує
пуся до Анонім Показати IP 6 Березня 2015 14:12
Петро Ш. це хапуга , якій прикривається свободою благородними діями, ЦЕ ХАПУГА.
Микола Андрійович Показати IP 6 Березня 2015 13:40
П.Шишко чи не єдина людина, яка не з власної користі намагається щось змінити !і до чого припліли той особистісний інцидент з авто! недоречно було,хоча чомусь переконаний, що підставний "свободівець" це був.
сектор Показати IP 6 Березня 2015 13:41
ходять вперті чутки, що палкий крикливий революціонер Паша Дальничук зумів минулого року придбати хорошу квартиру в Луцьку... звідки бабло, парніша? може за це його і вигнали з посади, бо не поділився непосильно нажитим з колегами по організації?
до анонім Показати IP 6 Березня 2015 13:55
Стань і ти магнатом, створи свою фірму і працюй, хто тобі мішає?
анонім Показати IP 6 Березня 2015 13:55
Вчора була нарада в Вол.Волинську були всі директора,сьогодні Мазурик проводить знову, лісники не встигають різати ліс,на заправку директорськіх автомобілів,щоб догодити Мазурику. ВАСЯ де економіка і патріотизм!!!!!!!!!!!!
Максим Показати IP 6 Березня 2015 14:00
Ганьба Свободі!!!!!
Павло до Максим Показати IP 6 Березня 2015 14:41
Ганьба активістам які підтанцьовують у Колісника на побігушках, хочуть повернутися на свої посади і далі дерибанити.
23 Показати IP 6 Березня 2015 14:01
А ще треба лідок в колки і назад кожного дня везти. на фото нема тієї "фотомоделі"?
Онаній Показати IP 6 Березня 2015 14:03
О, а шо, жирний кнур Павло Мельничук вже на ЗІК працює? З ВТ вигнали?)
я знаю це мудло до Онаній Показати IP 6 Березня 2015 15:43
я знаю його ще з Аверса. Його звідти поперли, бо він був геєм. Приставав до монтажерів, і його за це поперли. Далі він облаштувався на ВТ, але там проявилась його гей-натура. Його знов вигнали і він працює на ЗІК. В нього є дружина Дар'я, усе це по розрахунку. ВІН прикривається, що не гей, а воНа З киргизіі й боялась дертаціі
Та це жах до я знаю це мудло Показати IP 6 Березня 2015 15:51
Цей Мельничук паскуда ще та. Ми завжди з ним коли їхали на день депутата він просив щоб сісти поряд, а я ж натурал, я не думав що він такий!.......
це справді жах до Та це жах Показати IP 6 Березня 2015 15:53
про ці збочені схильності Мельничука усім відомо.боявся б Бога, безсоромник, а ще одружений...
Анонім до Та це жах Показати IP 6 Березня 2015 15:54
Боже!Бідна Даша!
знаючий до Анонім Показати IP 6 Березня 2015 16:24
нещасна жінка. не здогадується, з якою двуликою сатаною довелося жити
Лысывник Показати IP 6 Березня 2015 14:04
Пан Шишко жодної цифри названої ним не рузуміє. Як і нерозуміє що таке розрахункова лісосіка, чому вона збільшується чи зменується. Лісовим господарством та контролем заведенням лісового господарства повинні займатися досвідчені люди які мають спеціалізовану освіту, а не горлохвати які хочуть тільки незаконного збагачення та впливу на директорів та начальника. Нехай громадські активісти запитають працівників лісового господарства при якому начальнику краще жилося, то їм розкажуть...
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 14:09
Скільки можна обмовляти Данильчука. Він один з небагатьох в Луцьку який прагне щось змінити і докладає для цього багато зусиль. Справжній патріот і політик майбутнього!
дядя Показати IP 6 Березня 2015 14:15
Лісники, та зберіться і накостиляйте вже тому ПС, вас же більше....... Лісівникам Мазур подобається, а ПС ні, то може ПС в утіль....
сова до дядя Показати IP 7 Березня 2015 00:29
Павлентій та його друзяки не є Правим Сектором, його усунули від керівництва організацією наказом Проводу ще 15 грудня минулого року. на Волині інтереси Правого Сектору як політичної партії відстоює С.Дружинович, який якраз і намагається конструктивно діяти з усіма сторонами, що і було ним доведено сьогодні на нараді, яка відбувалась після цієї "акції" у Вітра, також правосекторівці допомагають відловлювати браконь'єрів лісу
Патріот до сова Показати IP 7 Березня 2015 09:48
що ви називаєте конструктивними діями? За час керівництва Дружиновича ПС жодної протидії залишкам бандитської влади? А що означає заява, що ПС виступає проти люстрації? Гунчику і Вітру така опозиція дуже сподобається. Тільки громаді який сенс в такій опозиції?
гість Показати IP 6 Березня 2015 14:23
добре, що ви розумієте всі цифри названі Шишком і розумієте скільки прибутку ті цифри вам приносять! а жилося краще при тому начальнику, при якому більше можна було вкрасти і "загнати", а Громадська рада не хоче цього дозволити! от ви й біситесь
ню до гість Показати IP 8 Березня 2015 20:27
громадська рада це прищ якій треба локалізовати, щоб не переріз в пухлину...а по простому ГР мітять на місце Мазурика, щоб рило всунути в кормушку і все.....
Лісник Показати IP 6 Березня 2015 14:29
Правому сектору потрібно вернути Колісника і тоді буде порядок. Ті лісники, яких визвав Мазурик на свій захист-це перші злодії.
анонім Показати IP 6 Березня 2015 14:30
Шеремета, виходить до людей і розкажи як тобі вдалося за такий короткий термін розвалити лісову галузь,поділись досвідом.
Прокурор Показати IP 6 Березня 2015 14:34
Непочатий край роботи! З лісом - само собою, але тра поцікавитись й активністю інших - хто за що воює. А то щось підозріла активність...
Друг до Прокурор Показати IP 6 Березня 2015 15:01
Ото займіться дядьку цим бедламом, всі злодії вкучі і на район їхати не треба!
шеф Показати IP 6 Березня 2015 14:42
лісники щодня до управління в луцьк . тренуватись кричати ганьба.бо слабувато виходило сьогодні.крадемо кричимо крадемо кричимо ще може поживемою
Мойша Показати IP 6 Березня 2015 14:48
Де логіка? Данильчук організовує акцію, а представники Правого сектору офіційно заявляють, що до акції не мали жодного відношення?
Анонім до Мойша Показати IP 6 Березня 2015 15:47
А він більше н
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 14:52
А що там робить той злодій Павляшик О В, який з своєю матір'ю К.-Каширський лісгосп на коліна поставили. Чесного свободівця одні злодії захищайть! Люстрацію в ВОУЛМГ та його підвідомчі підприємства.
Знаючий до Анонім Показати IP 6 Березня 2015 14:59
Мазурик чітко сказав, що по всіх особах керівного складу і по ньому особисто документи перевіряються "люстраторами!
ннн до Знаючий Показати IP 6 Березня 2015 15:06
Мазурик то є БРЕХЛО і зараз точно збрехав. Звільнять якогось водія бо він БІ возив і по люстрації.
Друг Показати IP 6 Березня 2015 14:57
Мурзик с*икло ще би маму з татом покликав, що б захистили сина - злодія. Як то кум Валерка не приїхав?
не знаю Показати IP 6 Березня 2015 14:57
А хто це вів акцію з мікрофоном з борідкою в чорній куртці?
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 15:00
і коли те бедло вже от правлять на донбас
Історик сучасний Показати IP 6 Березня 2015 15:12
Пам"ятаю на площі в різні роки Кожевнікова Гену, Бондара Володю. Тепер Данильчук.... Всі до влади рвуться. Невже вона така "солодка". Тільки через нашу байдужість, безкарність та їх безсовісність!
Лучанин Показати IP 6 Березня 2015 15:13
Добрий день, усім!Мені як пересічному лучанину. Приємно сьогодні було бути на цій акції. Приємно із за того що волинський колектив лісівників так відстоює свого керівника. Напевно при БІ такого б не було, а бо було б під примусом. Вважаю усіх хто створився під час Майдану (ПС, ГР) - бандюками та неробами. Дякую
Лучанка до Лучанин Показати IP 6 Березня 2015 15:24
легко говорити нам, жителям міста, в якому немає війни, що громадські організації "бандюки та нероби"!!! дуже прикро, що мало хто знаю, яку допомогу вони відправляють у зону АТО! а ви тільки й знаєте, що ходити по акціях, до яких і сотої долі відношення не маєте і обговорювати, хто і що робить! самі спробуйте, от тоді й поговоримо
Лісівник до Лучанин Показати IP 6 Березня 2015 15:27
То при Мазурику В В під примусом, машину на 750 гривень заправив і дві години мерз, щоб директор з роботи не вигнав. Що б вони здорові були, разом зі своїм кріслом.
23 до Лучанин Показати IP 6 Березня 2015 15:28
БІ відповідав сам, а не ховався за працівниками, а вася то с**кун!!!
Знаючий Показати IP 6 Березня 2015 15:18
А Паша Данильчук то жидок оказується
лісник Показати IP 6 Березня 2015 15:18
Мельник- злодюга,такий активний,так заступається за Мвзуриком, краще порядок наводив би у лісі,а то якого лісника не спитаєш куди везеш дрова все на АТО.
Правосек Показати IP 6 Березня 2015 15:39
Ех паша-паша з ПС туранули так вирішив тепер собі окремий ПС-Данильчука створити та Коліснику попідігрувати. Хлопче що невже гроші палиці отримані за відбирання голосів у лапіна закінчились?
Анонім до Правосек Показати IP 7 Березня 2015 00:16
Лапін взагалі невідомо звідки взявся, революціонер, який всю революцію просидів в фешенебельних кафе, коли інші боролися і мерзли на майдані. Данильчук - політик, достойним бути депутатом ВР і він це доводив своїми діями під час революції, коли брав відповідальність за події у Луцьку. Де був Гузь і Лапін коли брали ОДА і МВС? А Паша нікому не підігрує в нього є своя позиція і він її дотримується
Малюк Показати IP 6 Березня 2015 15:51
Власкор Мельничук- то є пі**ор. Реально на мужиках повернутий!
Каструвати до Малюк Показати IP 6 Березня 2015 16:04
таких треба ізолювати, бо це хвороба головного мозку!
пр Показати IP 6 Березня 2015 15:57
блин, хватит расшатывать Украину.
Любітєль той-вот-во Показати IP 6 Березня 2015 16:25
коментар було видалено
анонім Показати IP 6 Березня 2015 16:46
Мельник, директор- словоблуд,ганьба такому керівнику,який рветься до мікрофону і не знає, що в нього під забором лежить дробілка для виготовлення щепи з відходів, ВАСЯ кого ти набрав.Ганьба!!!!!!
Оленка Показати IP 6 Березня 2015 16:52
як прикро, що всі оці лісники тільки думають про себе і про те, де взяти більше коштів! як ви не розумієте, що лісом потрібно раціонально користуватись, тому що росте ж він не за рік і не за два!! а лісові ресурси в нашій області розходяться направо й наліво!
Уважно Показати IP 6 Березня 2015 16:53
«Всі райони надали хлопцям дрова, чому з листопада ми до вас звертаємось, а «віз і нині там»? Голова села Луків, що у Турійському районі, особисто привозила дрова кожні родині учасника АТО. - Це слова іщз статті. А де ж та сільська голова набрала дров? Чи не в лісівників? Чи може власний садок спиляла? Чому акції такі акції не влаштовують під управлінням освіти, під медико-санітарними комісіями? Невже там нема корупції? Чи корито менше?
УВАГА до Уважно Показати IP 6 Березня 2015 18:37
Це правда дрова дали на документах, та до дому Мазурику
Анонім до УВАГА Показати IP 6 Березня 2015 18:43
Хлопці на Донбасі за Україну стоять а їхні сім*ї бідують. Управлінські стервятники жирують на людських дровах. Турянська зам Мурзі за півроку часу новенький Хюндай купила.Ось так і живемо.
ліс Показати IP 6 Березня 2015 18:23
Свого часу Гузь теж на лісі піарився. Не допомагав, не змінював систему на краще, а тупо піарився. Бо тема благодатна. Бо єна Волині ліс, поки є. От і Данильчук тему вкурив. До чого він там. Нема чоловікові чим зайнятися. Ой як робити не хочеться. Балабол. А ситуація я вас скажу показова. Зразу видно, хто, що і чого вартий. Гнити те управління в три шиі. Якщо директори так люблять свого керівника, то не жо добра. Видно керівник - тряпка.а керівник має бути людиною, яку бояться, поважають... як люблять, то то вже не та опера. Треба було хлопцям до останнього стояти і повикидати те ш..ло у держустанови
Анонім до ліс Показати IP 6 Березня 2015 18:38
Проблема в тому, що мало хто знав про мітинг, ХЛОПЦІ більше реклами і нас в сотні разів буде більше. Мазурика і всю його продажну свиту геть!!!
гг до Анонім Показати IP 6 Березня 2015 19:48
не сміши-в сотні раз.За рік часу паша іко. себе так зарекомендув,що наступного разу і половину сьогодняшньої кількості людей не назбирає,хіба що за гроші
Мирон до гг Показати IP 6 Березня 2015 23:47
Не переймайся поряд з Пашою багато людей, які йому довіряють і будуть підтримувати його і надалі
Анонім 2 до ліс Показати IP 6 Березня 2015 22:13
Чому не влаштовуються акції під таможнею?
Патріот до Анонім 2 Показати IP 7 Березня 2015 09:54
бери ініціативу в свої руки! А громада підтримає!
народ Показати IP 6 Березня 2015 20:03
ДА....... Директор Ратнівський , Ковельський, Горохівський, Камінь - Каширський ,начальник управління лісового та мисливського господарства В.В. Мазурик, Шеремета С.А. - скільки можно брехати, ???? В. В. Мазурик -то ви корні пустили в лісовій галузі, як на рахунок заяв? Що Ви зробили як були на ішнїх посадах. Крім кохання до жінок..... Ви крім нарад та брехні нічого . просто нуль... Да директора піст грех брехати - патріоти своїх кишень
Паші Показати IP 6 Березня 2015 20:12
не читав усього, і не дививсь - але реально - П.Данильчук - ти довбой...б! любиш вітчизну і хочеш зробити щорсь корисне - роби, су...а ти така, а не каламуть воду! Дай публічний звіт за рік дупутатства і витрачені кошти, що ви збирали з люду по майданах, бо починає це вже ........бридити
006 Показати IP 6 Березня 2015 20:57
От читаю цей словесний понос і розумію що тут пишуть ті хто при царю богдану жив і поживав і добра наживав а тепер почався у них довгий і затяжний фінансовий піст і тепер за допомогою ХЕРОЇВ гопника данильчука шишка та інших ХЕРОЇВ вирішили помутити воду по сценарію б у царя богдана.
правий сектор Показати IP 6 Березня 2015 21:03
Щось не можу зрозуміти а хто такий і що там робить рекитир пашуня данильчук.його ж вроді зх пс наперли за робінгутство.
данильчук до правий сектор Показати IP 6 Березня 2015 21:21
Що-що Колісникове бабло відробляю.
лісник Показати IP 6 Березня 2015 21:17
люди які працювали в галузі при коліснику і працюють в даний час при мазурику мають можливість з чим порівняти. колісник людей мав за бидло мазурик це пртилежність коліснику.
народ до лісника до лісник Показати IP 7 Березня 2015 08:12
Так Ви мало знаєте пана Мазурика , він Вам добре підходить щоб більше "заробити" .Шановний лісник ,вже ми бачили як в любомилі директор та його відгрузка на експорт відправлена. СЕМЕНЮК на фото переляканий бо знає що крім київа ще потрібно на гаваях квартиу купити........
шо ти за лісник? до лісник Показати IP 10 Березня 2015 12:43
ті, хто працюють при Мазурику мають можливість побачити, що він поняття не має, шо робити без сірожкіних настанов
анонім-луків Показати IP 6 Березня 2015 21:47
На рахунок того,що мобілізованим лісове господарство надавало дрова-то все правда.А це,що написано,що голова Луківської сільської ради забеспечувала доставку цих дров-ВЕЛИКА БРЕХНЯ.
м.Луцьк Показати IP 7 Березня 2015 22:52
Через одного ко*ла такого як Шеремета, зігнали всі лісгоспи, в такий скрутний час для країни,він вже недостойний працювати в цій галузі. Ганьба!!!!!!!
МИСЛИВЕЦЬ Показати IP 7 Березня 2015 23:53
Перший приклад і причича їх люстрації та звільненя це відправка контрабандни цигарок в колодах з лісгоспів області та любомльського рн звільненя нещодавно нібито пограбованого БОЯРЧУКА СС та йому подібних
Патріот Показати IP 8 Березня 2015 19:01
Слава Україні! А чому на посвідчені активіста ПС немає печаті? Воно дійсне? Таке посвідчення кожен може зробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus