USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Акція протесту під будинком Порошенка: активістів зустріли «тітушки»

31 Жовтня 2015 17:26
Активісти навідалися до будинку Порошенка: їх зустріли "титушки". Про це інформує ТСН.

Сьогодні вдень біля будинку президента України Петра Порошенка зібралися кілька десятків активістів, які вимагають від глави держави відставки генпрокурора Віктора Шокіна.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook нардеп Семен Семенченко, присутній на акції, біля будинку президента активістів зустріли невідомі молодики, а дорогу перекрили автобуси.

"До народу ніхто не виходить. На дзвінки у ворота ніхто не відповідає. Включається динамік на зовнішній зв'язок, чується гучне дихання з того боку. Половина телефонів АП не відповідає. Цеголко трубку не бере. Охорона нічого не знає", - написав Семенченко.

К народу никто не выходит. На звонки в ворота никто не отвечают. Включается динамик на внешнюю связь, слышится громкое...

Posted by Семен Семенченко on 31 жовтня 2015 р.


Водночас, інший учасник акції, журналіст Юрій Кривенко, зазначив, що дорогою до будинку президента активістів зустріли кілька кордонів "титушек" та правоохоронців. Він також підтвердив слова Семенчека, що до людей ніхто з будинку не вийшов. Нагадаємо, що раніше петиція за відставку Шокіна набрала понад 25 тисяч голосів. Як відомо, на розгляд президентові України подаватиметься електронна петиція, що зібрала не менше 25 тисяч підписів громадян упродовж не більш ніж трьох місяців від дня її опублікування.

Приехали под дом Порошенко. Встретили на пути милицию, ряженых и несколько "кордонов" титушек. Ждали выхода пана президента на диалог, но увы. Какое-то чувство дежа-вю. Вечером будет видео с акции.

Posted by Юрій Кривенко on 31 жовтня 2015 р.


Тим часом у президента на сьогоднішню акцію відреагували так: активісти мають право висловлювати свої позиції.

"Що стосується пікету, ми живемо у вільній країні, де всі можуть відстоювати свої погляди і позицію", - прокоментував речник глави держави Святослав Цеголко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ТСН="укроп" Показати IP 31 Жовтня 2015 18:06
іншого, ніж ядовитих коментів від них нема чого чекати.
Anonymous Показати IP 1 Листопада 2015 10:30
Знов листопад, знов назріває Майдан... Ох, дограється влада, і бачать, деб*ли, що своїми діями можуть призвести до страшних наслідків, і продовжують провокувати народ. До речі, всі вже знають про нову витівку уряду??? Тепер при купівлі автомобіля його треба буде додатково РЕЄСТРУВАТИ В ВІЙСЬККОМАТІ! Ото здобули, ото, с*ка, Європа! Чекаємо введення податку на повітря, і реєстрації в військкоматі мобільних телефонів, домашніх тварин, примусових медкомісій щороку??? Чи пора таки сказати дружно "ПНХ" владі здирників і брехунів. Хай ще Шокін спровокує зрив введення безвізового режиму, і все, понеслось! В народу тоді резонне питання постане - чи стояв Майдан за "однотурового" шоколадного короля-бізнесмена, і його "Жиди по новому", та перетворення України на країну з вираженими ознаками поліцейської, країну, де на кожен чих треба збирати ЩЕ БІЛЬШЕ паперчиків і довідочок, де реальні доходи населення впали в рази, а влада пи*дить про "пару відсотків", де є унікальний ПОДАТОК НА ПЕНСІЮ, де саме поняття "права людини" з мовчазної згоди суспільства запхали під соусом "по новому" та "в країні війна, так треба" в найдальшу і найглибшу шухляду, чи зовсім за інше? А відповідь на те питання одна...
Диявол Показати IP 1 Листопада 2015 15:03
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus