USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Акція у Луцьку: «Купуєш їсти - купи й солдату»

7 Серпня 2014 12:01
Активістки Жіночої сотні Самооборони Майдану Волині щодня стоять у супермаркетах Луцька, та збирають необхідні продукти для бійців, які перебувають на Сході. Про це інформують ініціатори акції.

Більшість передач їде військовим батальйону «АЙДАР» та 51 механізованої бригади.

За кілька днів активісткам, які й ініціювали таку акцію, вдається зібрати сотні кілограм продуктової допомоги. Також вони приймають і грошову допомогу на закупівлю амуніції та решти товарів, які не продаються у цих супермакертах.

Ініціаторки акції висловлюють слова подяки лучанам та менеджерам супермаркетів, які відгукнулися на ініціативу.

Акція триває надалі, адже волинським бійцям на передовій постійно потрібні їжа, засоби гігієни та захисту.

Супермаркети Луцька, де діє акція:

«Салют» (вулиця Конякiна, 14)

«Салют» (проспект Президента Грушевського, 20)

«Салют» (бульвар Дружби Народiв, 3)

«Салют» (проспект Соборностi, 22)

«Сiльпо» (вулиця Кравчука, 23)

«Сiльпо» (проспект Волi, 1)

«Колiбрiс» (проспект Президента Грушевського, 1)

«Пакко» (вулиця Ковельська, 68-А)

«Пакко» (вулиця Клима Савури, 21-А)

Самооборонівці нині розпочали формування сухпайків для бійців, що воюють на передовій. Перелік необхідних продуктів є у активісток, які стоять у супермаркетах, або за цим посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Інспектор Петренко Показати IP 7 Серпня 2014 12:09
а хто контролюватиме, чи усі товари дійдуть до адресатів? Чи не буде так як у одній статті ВН: активісти зібрали на благочинність 5000 грн (з яких 1000 отримав організатор акції, 500 - бухгалтер, 1000 - працівники), а до адресати дійшла половина суми ((((
До Інспектора Показати IP 7 Серпня 2014 12:23
А ВН колись таке писали? - "з яких 1000 отримав організатор акції, 500 - бухгалтер, 1000 - працівники". Чи ви дотримуєтесь такої позиції: не даю сам, а інших, які допомагають, об....ю
Інспектор Петренко до До Інспектора Показати IP 7 Серпня 2014 12:42
А що є сумніви стосовно таких випадків? Це право кожно: хочеш допомогти - допоможи. Я допомагатиму, якщо бачитиму прозорий механізм. Дуже складно вірити у якісь благодійні акції (нажаль). Раніше часто як показували ролики по ТВ, статті у пресі - перераховував гроші (30-70 грн - на рахунок або поштовим переказом), так, небагато, але з голого по нитці... і бідному сорочка. У самого з\п невелика. Але з часом розумієш, що не завжди усе прозоро. Був випадок у пресі, коли мама просила дитині на операцію 50 тис.євро в Німеччині, а як потім зясувалося, аналогічну операцію роблять і київські медики за суму у 20 разів меншу. Нащо свідомо обманювати? Після таких випадків настає зневіра.
((((( Показати IP 7 Серпня 2014 12:27
НЕ КУПЛЮ!
ііііііі Показати IP 7 Серпня 2014 12:32
а виробники даної продукції...(українські ) не можуть виділити щось для солдат ...ціни попіднімали і гребуть далі. А німецька гуманітарна допомога так і стоїть на складах вже другий місяць.......... збирайте далі з дирявих кишень.......
я Показати IP 7 Серпня 2014 12:40
а что бросить солдат, если у нас держава ху-ая?
шшшшшш до я Показати IP 7 Серпня 2014 12:44
а этим ребятам оно и не доходит
Анонім до я Показати IP 7 Серпня 2014 20:41
коментар було видалено
не так Показати IP 7 Серпня 2014 12:52
Це не з протянутою до покупців рукою треба стояти під супермаркетами, а йди то власників торгових мерих, місцевих бізнесменів, олігархів, інших держиморд і вимагати віддавати військовим за те, що їх захищають.
факт Показати IP 7 Серпня 2014 12:59
Вибачайте що наведу такий приклад але по іншому ну ніяк: коли дивишся багато відео і фото-кадрів з місць де були наші хлопці і попадали під обстріли, то ніде немає і слідів від тих "допомог", що у такій кількості їм відправляли!!! На землі валяються лише американські сухпайки! То є питання до таких зборів і куди вони потрапляють? Може не до наших хлопців у військах, а до різних Айдарівців з Азовцями які дуже "відмітились" у мародерствах останнім часом?!
Наталя Показати IP 7 Серпня 2014 13:52
Зараз на Сході брат, так каже, що постійно волонтери привозять харчі і засоби гігієни, і як би не прості люди, то вони не вижили б. Бо держава не поспішає годувати. То все ж таки значна частина продуктів попадає в місця призначення. А те, що багато крадуть, переділюють.... то це менталітет такий. Це звісно старшно, але залишити хлопців сам на сам з війною теж не можна
Олег до Наталя Показати IP 7 Серпня 2014 14:52
А для чого туди їхати було їм? хай їдуть ті, хто виграв з цього перевороту. замінили донецького олігарха на вінницького, дорвалися до корита - хай тепер самі і воюють. людям-то краще не стало
Мля Показати IP 7 Серпня 2014 14:22
а де гроші, які збирали есемесками, де гроші які обіцяв віддати Порошенко, що ніби зекономили цього року на інавгурації, де допомога від багатіїв і чиновників вищих рівнів, чому не скорочуються витрати на утримання кагалу дармоїдів депутатів, які в війну жеруть і їдальні ВР догрогезні делікатеси, ніби нічого несталось?То значит на всяку фігню у держави гроші є, а на війну нема? Рельно видно лише допомогу від звичайних людей - тепер ще й війну маємо фінансувати.
Анонім Показати IP 7 Серпня 2014 14:41
Не вірю нікому,ні один олігарх не хоче нічого купити, ціни виросли в 100 разів ми за свою копійчину пенсіє самі ледь виживаємо.Не вірю,що це куплене дійде до солдат. все покрадуть ще в магазину. На жаль ми такі є.Грують на нас свої руки ділки. І солдатам платять гроші, ахцїх рідні і піклуються . Але я б їх просто не пускала наших діток,бо гинуть діти простого людук, ні один синок оліхарха чи чиновника там сво голови не поклав. Для мене Україна- це олігархи і бандити, які нажилися грабуючи нас.Ми голя ,бося, живемо на злиденну зарплату і пенсію.Ціни на житло і їжу такі,що ми нічого не будемо мати,якщо заплатимо за комунальні,то буджемо голодні, а за ліки говорити вже неможем,здихати треба всім нам.А ці бандюгани багатіють
Яна до Анонім Показати IP 7 Серпня 2014 19:33
А як не пускати, коли погрожують тюрмою. Дивно? що міліціонерів, які відмовились їхати в зону АТО лише з роботи звільняли, але не заводиди кримінальних справ, а простим хлопцям за відмову тюрму гарантують. То що в нас закони якісь різні чи що?
Анонім до Яна Показати IP 7 Серпня 2014 20:43
всех не посадишь...
моня Показати IP 7 Серпня 2014 18:11
А я вірю що зібрані продукти дійдуть ло наших солдат.Вірю от і все.Найлегша позиція-всеодно розікрадуть,це нам вбивалось в голови з дитинства,з совка.Крали всі.але є і інші люди.Є! Є ті солдати -наші сини,внуки які захищають нашу Україну,які на великий жаль і гинуть на Сході,є волонтери які возять туди продукти,медикаменти,амуніцію.Не жаліють ні своїх коштів,ні часу, ні власне і життя.Не будьте байдужими.війна справді далекувато..спокійний Луцьк, сміх малечі..але це лиш ілюзія..Не так то і далеко..сутки ,двоє для маршу колони.Ніхто нікого не заставляє,лише просять допомогти..Тож допоможіть,щоб не були голодні наші солдати, та і вимушені переселенці у звільнених містах..більшість з них нічим не винна.Найлегше сказати даубасовці-найважче бути людьми.Слава Україні! Слава українцям!
Віка до моня Показати IP 10 Серпня 2014 14:39
Підтримую. Наша Армія, нам їїі утримувати. Часи такі, що тільки ми можемо допомогти своїм синам, братам воювати за нас.Чим можемо, тим і допомагаємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus