USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Активістка Femen спалила плюшевих ведмедів біля магазину Roshen. Відео 18+

1 Листопада 2017 10:30
Активістка Femen спалила плюшевих ведмедів біля фірмового магазину Roshen біля станції метро "Арсенальна" у Києві. Секстремістки, як вони себе називають, оприлюднили відео акції на своєму сайті.

Традиційно активістка була з оголеними грудьми, а на голові мала віночок. Нетрадиційним був геловінівський мейк-ап на обличчі. На грудях у неї було написано англійською мовою: солодощі або імпічмент.

"Акція присвячена жадібності Президента України, який навіть під страхом політичної смерті не готовий розлучитися зі своїми цукерками. Поки вінницьке плюшеве сімейство продовжує накопичувати на зиму підшкірний жир, народ України смокче кістляву лапу", - пояснюють мету своєї акції у Femen.

Відео 18+ доступне за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 1 Листопада 2017 11:34
Девка никакая. но молодец.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus