USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Активісти прибрали на Білих берегах

4 Липня 2017 09:26
Представники новоствореної громадської організації у Володимирі-Волинському «НОМ» - «Нове обличчя міста» - прибрали на Білих берегах.

Про це повідомляє «ВолодимирМедіа».

«На відео ви можете побачити стан пляжу до прибирання, а фото ілюструють результат після нього. Тому приєднуйтесь до нас на наступних акціях і вчіть інших цінувати чистоту місць спільного відпочинку», – написав лідер організації Віталій Голіч.

«Нове обличчя міста» (НОМ) – молодіжна громадська організація у Володимирі-Волинському, метою якої є виховання в жителів міста поваги до спільної території проживання та європейських цінностей. «Наша діяльність полягає в агітації, залученні населення до планових прибирань міста та висловленні зауважень тим, хто смітить на вулицях», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus