USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Активісти відвідали офіс «забракованого» волинського нардепа

3 Жовтня 2014 13:02
Штамп «бракований депутат» громадські активісти обіцяють поставити на офісах нардепів-волинян, які голосували за диктаторські закони 16-го січня.

Акція-турне «ЧЕСНА рада без бракованих депутатів» відбулася 3 жовтня у Луцьку.

Приблизно десяток активістів зібралося поблизу будівлі Луцької міськради, звідки вирушили до громадської приймальні депутата Верховної Ради Ігоря Єремеєва. До них підійшов правоохоронець, який запитав, чи подавали громадські активісти заявку на проведення масової акції. На це координатор руху «ЧЕСНО» Марія Доманська зауважила, що Конституція дає право не подавати повідомлення про мирне зібрання та повідомила, що це мирне зібрання не потребує охорони правоохоронців. Працівник міліції супроводжував активістів під час акції, не втручаючись у її проведення.

Як пояснила Марія Доманська, представники громадського руху «ЧЕСНО» вважають, що депутати, які голосували 16-го січня за диктаторські закони, не мають права балотуватися у Верховну Раду. У рамках акції запланували зробити турне офісами нардепів, які є кандидатами у депутати (це Ігор Єремеєв, Степан Івахів, Сергій Мартиняк та Адам Мартинюк).

З її слів, активно реагувати на акцію почав помічник Степана Івахіва Валерій Черкаска. Напередодні акції він надіслав активістам документи, у яких йдеться, що Степан Івахів заявляв у Верховну Раду про те, що не голосував 16-го січня. Так, надали чотири документи: звернення на ім’я колишнього голови ВР Володимира Рибака від 17-го січня, повторне звернення від 17-го лютого з проханням змінити результати голосування, копії документів на ім’я Олександра Турчинова від 16 та 24 вересня.

Активісти ознайомилися з документами, але перш за все беруть до уваги результати голосування зафіксовані на веб-сайті Верховної Ради. Наразі на сайті можна побачити інформацію про те, що Ігор Єремеєв, Степан Івахів, Сергій Мартиняк, Катерина Ващук, Василь Демедюк та Адам Мартинюк голосували «за», що зафіксовано електронною системою «Рада». Активістам повідомили, що Ігор Єремеєв та Степан Івахів будуть з’ясовувати, чому на веб-сайті Верховної Ради досі не прийняті їхні заяви про те, що вони не голосували.
Варто зауважити, що копій заяв у Верховну Раду Ігоря Єремеєва активісти досі не отримали. Водночас, їм надіслали звернення від групи нардепів на ім’я посла Євросоюзу, посла США та Генпрокуратури, у якому Єремеєв засуджує диктаторські закони 16-го січня.

«Сьогодні ми могли б поставити штамп «бракований депутат». Рух «ЧЕСНО» прийняв рішення дати цим депутатам два дні на вирішення цього питання і поки ми не ставимо штамп остаточно на двері. Ми чекаємо, що депутати надішлють звернення про те, що вони не голосували», - розповіла Марія Доманська.
Активісти чекатимуть до четверга, чи прийняті будуть у Верховній Раді заяви про те, що депутати не голосували ані електронно, ані підняттям руки. Якщо змін не буде, штамп «браковано» поставлять на приймальнях нардепів.

Присутній під час акції громадський активіст Захар Ткачук зауважив, що бірку «браковано» варто присуджувати не лише за голосування 16-го січня, а й за підкуп виборців. Так, він нагадав про оприлюднену сьогодні інформацію про непрямий підкуп виборців Ігорем Єремеєвим.
Поспілкуватися із працівниками громадської приймальні Ігоря Єремеєва учасникам акції не вдалося, адже двері виявилися зачиненими, а на дзвінок ніхто не відповідав.

До представників компартії активістам навідатися не вдалося, оскільки їхній колишній офіс наразі опечатаний. Офіси екс-регіоналів не відвідують тому, що Катерина Ващук та Василь Демедюк не є кандидатами до Верховної Ради.

Організатори акції пообіцяли, що, якщо вона не принесе результатів, організують повторний рейд офісами нардепів, але вже «справжній».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 54
Дмитро Показати IP 3 Жовтня 2014 13:03
цирк одне слово
Норма до Дмитро Показати IP 3 Жовтня 2014 14:16
Цілком очевидно, що хтось із опонентів замовив таку акцію проти Єремеєва. Думаю, що Миронич не залишить шоу цих клоунів просто так. "Попутал берега - по ебалу на", це рядок про активістів після виборів.
Анонім до Норма Показати IP 3 Жовтня 2014 15:05
А ЩО, він тепер Миронич, на російський манер.. Ну, правильно, він же Єремєєв, хоч і народився в селі на Рівненщині... Родіна , тобто гени дають про себе знати...
до зека депутата до Норма Показати IP 3 Жовтня 2014 16:08
передай зеку свому депутату, що він буде з тобою смердіти разом, як смітник неприбраний!
Анонім до Норма Показати IP 4 Жовтня 2014 12:37
Не треба довго думати, хто замовив - цілком очевидно! Щоб мочити Єремєєва потрібно мати значний ресурс!
1212 до Дмитро Показати IP 3 Жовтня 2014 15:13
що ж вони такі страшні ті активістки???? гарніших не знайшлося? що цирк то цирк!!!!
Дмитро до 1212 Показати IP 3 Жовтня 2014 15:51
таке питання а де дівся головний клоун мая?
анонім до Дмитро Показати IP 3 Жовтня 2014 15:57
Це точно! І всюди та безтолкова доманська)))))))Путо)))
))) до Дмитро Показати IP 3 Жовтня 2014 17:36
а народу! меньше, чем журиков.
123 Показати IP 3 Жовтня 2014 13:09
Дорослі люди, а... А Поха вже не знає куди пристроїтись? На фронт, у Донецьк шуруй хороводник-соромитник!!!
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 13:11
ви погляньте на тих так званих активістів. людям нема чим зайнятися в робочий час, тиняються містом, начепили б ліпше собі на спини оці плакати, які сповна відображали б, хто сьогодні бракований. люди і без умніків тіпа похи чи доманської розберуться набагато швидше, ніж їм здається, хто вартує верховної ради.
007 до Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 13:31
це твій рассудок тиняється неаідмо де
888 Показати IP 3 Жовтня 2014 13:12
і по скільки сьогодні цим дівчатам платили ??? Пенсійний , соцстрах.... зарплата в конвертах.... Агов цирку.... ми йдемо до вас, щоб забракувати!!!
...... до 888 Показати IP 3 Жовтня 2014 13:21
ось і наглядний приклад зарплати у конвертах. І ще хочемо в Європу.
1234 Показати IP 3 Жовтня 2014 13:14
браковані клоуни. а чого туди вліз ще й кандидат у народні депутати захар, отой що з носом лідера?
М-да Показати IP 3 Жовтня 2014 13:22
Активісти-то теж браковані...
Василь Показати IP 3 Жовтня 2014 13:29
Здається у "активістів" закінчилися "гарячі" теми. Вони б ще справу Гонгадзе згадали. Хай собі на лоба фіолетовою фарбою штамп поставлять - "Бракований". Слово "доманська" вже як якісь матюк сприймається...
Анонім до Василь Показати IP 3 Жовтня 2014 15:01
Василю, ти очевидно хочеш таким чином привернути до себе увагу Марійки? А ну, признавайся!!!
лучани Показати IP 3 Жовтня 2014 13:30
Нехай спершу свою бютівську секту забракують.
Катерина Показати IP 3 Жовтня 2014 13:30
Марійка, скільки на цей раз тобі заплатили?
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2014 13:36
В статті потрібно написати, що не десяток активістів зібралося, а грошей хватило лише на десяток бракованих "активістів"....
787 Показати IP 3 Жовтня 2014 13:36
Ігор Єремєєв дуже далекий до ідеалу, але за закони 16 січня, здається, не голосував. Люструвати треба - це однозначно. Маневицький район!!! Не спокушайтеся на ХАБАР Єремєєва - киньте його у смітник!!!
878 до 787 Показати IP 3 Жовтня 2014 13:50
... киньте, киньте гроші! І напішіть тут в який саме смітник, щоб 787 забрав ;)
Анонім до 878 Показати IP 3 Жовтня 2014 14:58
Киньте в скриньку під № 878 тридцять срібняків...
віто Показати IP 3 Жовтня 2014 13:43
Молодці, дівчата і хлопці! Хтось же мусить це зобити. Значно простіше сидіти вдома біля компа та строчити: ганьба, заплатили, нероби, ніс неправильний. Ви, критикани, хочете, щоб кожний отримав по заслугах? То чим незадоволені? Активісти, якщо читаєте тут коменти, згадайте приказку: собака гавкає, а караван іде. Не зупиняйтесь!
виборець Показати IP 3 Жовтня 2014 13:49
Нехай ця доманська промиє свої очі і доведе, що Єремеєв 16 січня голосував за так звані «диктаторські» закони. Тому, що він не голосував. І за це ця брехлива овечка може мати серйозний судовий позов. А разом з нею і ід*от ткачук, який навіть в своєму прізвищі робить помилку. Ці безробітні люди не мають чим зайнятись, тому ходять по Луцьку і дражнять голодних собак. Собака, коли не має роботи, яйця лиже. Настав час чимось зайнятись, хоч окопи копати. Важкий для країни час - це вже й коню зрозуміло. Тільки не доманській і ткачуку.
Герасим Показати IP 3 Жовтня 2014 13:53
Маленька зграйка недалеких трутнів лазить, бо нема чим зайнятись, а та Доманська то якась аж синя, краще щось би корисне зробили, а ті лобуряки на схід щоб їхали, а то лазять як ті бродячі пси.
Ніка до Герасим Показати IP 3 Жовтня 2014 14:46
Марійка Доманська - активна, справедлива людина, яка знає, що робить, на відміну від тих, що тільки вміють ображати. Особисто її не знаю, але багато хорошого про неї чула. Вона має гарну освіту, тому "чогось важкого" і не має робити. Вона робить багато ВАЖЛИВИХ справ.
на жаль до Ніка Показати IP 4 Жовтня 2014 13:17
Не важкого, а корисного! Може вона, щось і робить важливе для себе, а от корисного для країни -0! Єремеєв, принаймі, робочі місця створює! І, ви знаєте, працівники його підприємств дорожать своєю роботою!
віто до Герасим Показати IP 3 Жовтня 2014 14:48
та "маленька зграйка" хоча б щось робить, щоб привернути увагу до можливого розвитку подій на виборах. Можливо, помиляється, але РОБИТЬ! А ти, очевидно, "розумний і працьовитий" лише даєш їм поради. Тобі не соромно, що такі молоді дівчата роблять те, що мали б робити чоловіки - намагаються показати, "хто є хто"?
громадянин Показати IP 3 Жовтня 2014 14:04
зараз такий час тяжкий в державі, а це тому, що отакі молоді люди нехочуть нічого важкого робити, а тільки тинятися та різного роду мітинги проводити безглуді нікому непотібні. Ледацюги, краще щось би корисніше робили.
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 14:08
віто, ти при умі, коли кажеш, що хтось же має робити. що робити? тинятися по вулицях і папірці неправдиві тикати? а навіщо сидіти дома, шукай справжню роботу і паши, а не хороводи водити. і це хтось з таким дрантям ще хоче європу у нас побудувати. працюй, захищай, а не політиканством примітивним займайся. то як собачкак під парканом - кинули кістку видно від батьківщини, де захар у списку - і дзявкотить про гігінтську роботу: хто ж як не ми. чортополохи
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 14:11
молодці, хай покажуть громаді, хто є хто, не всі ж обізнані
Петро Показати IP 3 Жовтня 2014 14:13
А що це за х... лисий між цими дітьми? Дітям ще по молодості можна вибачити дитячі ігри, а цьому лисому - ні. На війну б його, гондураса дебелого!
ОЛЕГ до Петро Показати IP 3 Жовтня 2014 16:49
Це Олег Сидорчук, https://www.facebook.com/oleg.sidorchyk, голова ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "МЕЖА" https://www.facebook.com/groups/mezha/. На відміну від Вас, Петре, маю свою громадську позицію і не ховаюся за псевдонімами.
підтримую Показати IP 3 Жовтня 2014 14:19
цирк поїхав, а клоуни остались
офіс Єремеєва Показати IP 3 Жовтня 2014 14:25
Єремеєв тричі побував літаком в зоні АТО і потратив на допомогу війську у вигляді грошей і допомоги 40 млн. гривень. . А що возила в зону АТО Доманська? Все треба розглядати критично, оцінюючи, в першу чергу, себе.
Айдар до офіс Єремеєва Показати IP 3 Жовтня 2014 14:52
І яким же літаком побував Єремєєв в зоні АТО? Бомбардувальником, пасажирським чи гелікоптером? Якби він таке зробив, то піар був би більший за ту вдавану допомогу.
00001 Показати IP 3 Жовтня 2014 14:34
Єрємєєв зробив зла для України більше ніж Путін! Уявіть собі масштаби цього зла! Доречі Б.Клімчук дуже багато знав, але забрав усе з собою, на жаль чомусь швидко. Молоді люди молодці. Насправді на дану акцію прийшло б дуже багато людей, проте мало інформації. Полісся теж уже не те - смітники на готові.
до порядних людей Показати IP 3 Жовтня 2014 14:49
кожен громадянин на виборах зробить свІй вибІр а перед виборами не треба ходити І гавкати безробІтним хворим неробам І пора зрозумІти що хто не робить той повинен здохнути з голоду а не вчити вчених порядних богатих меценатІв
Анонім до до порядних людей Показати IP 3 Жовтня 2014 14:56
Тільки не треба корчити із себе порядного і вченого з таким запасом слів! Який організм отруєний має ця людина, щоб отак всіх обзивати,,,
00002 Показати IP 3 Жовтня 2014 14:50
Що ти верзеш, телепню! Ще Абаму сюди з Хусейном приплети... Де ви тылькі такі беретеся...
Дьодік Показати IP 3 Жовтня 2014 15:04
Ого, скільки тут Єрємєєвських тролів. Молодь робить все правильно - цим іудам, через яких пролилось стільки невинної крові, не місце в парламенті. Нехай займається своїм бізнесом-шмізнесом - розбавляє бензин ослячою сечею.
Анонім до Дьодік Показати IP 3 Жовтня 2014 15:07
Дьодік, браво!!!
Читач до Дьодік Показати IP 3 Жовтня 2014 15:38
Додік?
11111 до Дьодік Показати IP 3 Жовтня 2014 21:55
ну нарешті появляються таки українці. а чому нікого не дивує факт не виставлення Партією Порошенка свого кандидата по 23 округу, а світло дано пану Єрємєєву. знов багатенька братва в Раду. а на закони можна на ср.... тепер форсунем літаком на АТО по 200 гривників підкінем і ощасливимо 23 округ поліщуків
До Дьодіка Показати IP 3 Жовтня 2014 15:26
Дивно спостерігати, як троль всіх крім себе називає тролем. Чьих будешь?
НІНА ЛОГІКА Показати IP 3 Жовтня 2014 15:42
Більшу частину з цих людей знаю персонально. Я не проти люстрації, обома руками за, але не з такими люстраторами, які просто морди свої засвітити хочуть і втулити свої дупи ближче до кармушки. Як не мають роботи (бо більшість з них безробітні), то нехай вже працевлаштуються - і без них у країні купа "спиногризів".
Правда Показати IP 3 Жовтня 2014 16:15
Дітворі,політику, як і спиртне,треба вживати помірними дозами, бо вони стають алкашами або повіями.Тому їм моя порада,не сприймайте політики всерйоз:вона давно продажна проститутка.Батьки,бережіть своїх дітей,боріться за їх життя-це ваша щира і неприхована політика.
Волинь Показати IP 3 Жовтня 2014 19:41
От тріщати вміють "диванні патріоти", захищаючи єрьому. Що , він уже купив собі титул святого чи безсмертного ? Спочатку накрав мільярди з Фірташем, а тепер робить подачки і всюди розказує, який благодійник. На смітник разом з бандою азарова-януковича !
Оксана Показати IP 4 Жовтня 2014 08:28
Дуже погано, що так багато гнилих людей. Людина щиро здійснює добрі вчинки, а у відповідь отримує відро з помиями. Особисто я дуже поважаю Ігоря Мироновича і вважаю, що у Верховній Раді він як раз-таки на своєму місці. Хтось каже про зло з його боку, хтось про підкуп виборців, але це всього лише слова. Один і той же вчинок можна завжди трактувати по-різному, і я згодна з попередніми відгуками, що подібна акція була спеціально проведена опонентами Ігоря Мироновича. Я впевнена, що зараз буде багато охочих накинутися і на мій відгук, але краще не витрачайте час - своєї думки не зміню.
Цікаво до Оксана Показати IP 4 Жовтня 2014 12:43
Підтримую! Він не святий, але робить для країни більше, ніж інтернетні пустомелі.І військовим допомагав, і робочі місця створює. А про підкуп, то, перепрошую , я б назвала це реальною допомогою селу! Бо чому, як Константкевич( читай Палиця) - то допомога, а як Миронович то підкуп?
підсумок Показати IP 5 Жовтня 2014 14:35
Оця доманська, бля, молода, а така змарнована. Ще не жила, а вже треба кидати в смітник. І сраку рвати на фашистський знак.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus