USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Нардеп Єремеєв на Волині займається непрямим підкупом виборців, - ОПОРА

3 Жовтня 2014 09:42
Кандидат в народні депутати України Ігор Єремеєв вручав подарунки і грошову допомогу виборцям під час агітаційної зустрічі в селі Покащів. Відповідно до чинного законодавства, такі дії є порушенням законодавства.

Про це повідомляють у прес-службі Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області.

Нагадаємо, що Ігор Єремеєв балотується по одномандатному виборчому округу № 23 (смт Маневичі). Він є діючим народним депутатом, оскільки перемагав по цьому окрузі у 2012 році.

У четвер, 2 жовтня, Ігор Єремеєв здійснював агітаційну зустріч в Будинку культури села Покащів Ківерцівського району.

Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА відзняли на відео факт непрямого підкупу виборців.
Під час зустрічі із кандидатом його помічники вручили кільком виборцям конверти із грошима. Ще частина виборців отримали грошові сертифікати від Волинського обласного благодійного фонду «Волинська родина». На кожному сертифікаті було зазначено «за підтримки Ігоря Єремеєва». Сертифікати були на різні суми грошей.

До слова, Ігор Єремеєв є засновником цього благодійного фонду.
«Коли ми були минулого разу на зустрічі в селі Покащів, до нас зверталися з вашого садочка на встановлення 14 вікон. Ми сьогодні, благодійний фонд «Волинська родина»,
привезли вам сертифікат на 20 тисяч гривень на встановлення вікон. Приїдуть на наступному тижні заміряють і ми вам 14 вікон поставимо», - сказав Ігор Єремеєв.

З його слів, до фонду звертались також зі школи села Покащів, щоб їм зробили свердловину для проведення води.

«10 тисяч вистачить? Ну от. Все зробите. Ми сьогодні даємо вам сертифікат на 10 тисяч гривень», - промовив Ігор Єремеєв.

Також Ігор Єремеєв вручив сертифікат на 3 тисячі гривень покащівському поштовому відділенню. За ці гроші планують вставити нові вхідні двері.
Окрім того, Ігор Єремеєв попросив передати по ковдрі двом сім’ям, де народилися хлопчик та дівчинка. Батьків дітей не було в залі. Також він передав матеріальну допомогу на лікування жінці з села Покащів.

Для школи села Одеради Ківерцівського району, представники якої теж були присутні на зустрічі, нардеп подарував ксерокс і факс.
«Згідно ч. 14 ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України», проведення агітації у поєднанні з наданням виборцям чи установам коштів або безоплатно товарів чи інших матеріальних цінностей забороняється. Такі дії кандидатів трактуються як непрямий підкуп виборців і можуть каратися згідно норм Кримінального кодексу України. Тому займатись благодійною та спонсорською діяльністю під час виборів кандидатам в депутати забороняється», - прокоментував ситуацію Михайло Шелеп, координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 51
Дмитро Показати IP 3 Жовтня 2014 09:45
да за його мутки з торфзаводом в Маневичах багато людей за нього проголосує ...
333 до Дмитро Показати IP 3 Жовтня 2014 11:14
Мартиняк також підкуплює виборців! Ганьба йому !
Доктор до 333 Показати IP 3 Жовтня 2014 11:37
І тільки вони?А Константкевич Ірина Мирославівна НІ?
2222 до Доктор Показати IP 3 Жовтня 2014 14:57
Ти не рівняй Констанкевич з зрадниками народу України Єремеєвим Мартиняком Івахівим!
екскурсовод до Дмитро Показати IP 3 Жовтня 2014 23:09
50 гривень за голос! Звертатись до майбутніх членів ДВК від Єремеєва на Вашій дільниці!
Ідеальне банкрутство до Дмитро Показати IP 10 Жовтня 2014 16:32
http://p-p.com.ua/articles/56823/ Одним з наймасштабніших банкрутств серед фірм «Континіума» є, мабуть «знищення» компанії «Континент Нафто Трейд», яку 16 липня цього року Господарський суд Волинської області визнав банкрутом. Про те, що фірма збанкрутувала з боргом у 890 мільйонів, заснована була у Луцьку зі статутним фондом у 32 тисячі гривень, а на власних рахунках має лише 11 тисяч гривень – ми писали у публікації «Ідеальне банкрутство або як стати мільярдером: посібник від Івахіва і Ко». Саме це «виведення з гри» важливої ланки у роботі паливно-промислової групи стало поштовхом для банкрутства ще однієї важливої для Єремеєва компанії – «Маршал-Трейд-Ойл», яка також була однією з ключових деталей бізнесу нафтового магната. І буквально через тиждень після «Континент Нафто Трейду» Господарський суд Волинської області визнає банкрутом «Маршал-Трейд-Ойл». У ході судового розгляду стає відомо, що компанія має 9 кредиторів, загальна сума заборгованості становить 4 567 428 603 гривень, а на рахунках у товариства - 89 356 гривень. Будь-яке інше майно відсутнє. Тому все що зможе зробити боржник – так це хіба що сплатити судовий збір, який також стягують кредитори і складає він по 1 218 гривень на кожного. А про мільярди гривень позичених у банках, або ж просто не сплачених за товари, послуги, поставки кредитори можуть забути. Проте й тут є особливий момент – усі компанії-кредитори входять до фінансово-промислової групи «Континіум». 8 жовтня відбулося чергове судове засідання по цій справі, адже після визнання фірми банкрутом починається його ліквідаційна процедура. Тому ліквідатор ТзОВ «Маршал-Трейд-Ойл» Оксана Рудецька, яка успішно вже ліквідувала мабуть добрий десяток фірм «Континіума» прийшла до суду, аби повідомити, що у період ліквідаційної процедури до боржника більше ніхто не виставив грошових претензії. Крім того, Рудецька вкотре підтвердила, що у фірми з боргом у 4 з половиною мільярди гривень немає ніякого майна. Зауважимо, що зареєстрована компанія була у червні 2009 року, і, маючи такі солідні кредити, устигла втратити все своє майно. Одним із засновників ТзОВ «Маршал Трейд Ойл» виступає панамська фірма «Бортел інтернешнл корпорейшн», і ми уже повідомляли про те, що зареєструвати офшорну компанію у Панамі не так уже й складно. А висновки стосовно того, куди ж поділися 4 з половиною мільярди гривень напрошуються самі. Багато зі столичних ЗМІ припускають, що ліквідація когорти трейдерів може стати початком кінця партнерства Ігоря Єремеєва із засновником Group DF Дмитром Фірташем. Однак судячи з останніх подій, які відбуваються на Волині під час виборчої кампанії скидається, що гроші нардеп-олігарх «збирав» на вибори. 3 жовтня претендент на крісло в парламенті Ігор Єремеєв «спалився» на підкупній агітації у одному з сіл Маневицького району. Іншими словами депутат взявся «опрацьовувати» округ №23, від якого він і балотується в нардепи.
Дончанин Показати IP 3 Жовтня 2014 09:48
Лидеры Всеукраинской общественной организации «Украинская националистическая самооборона — УНСО» сместили Романа Шухевича с должности председателя организации из-за его решения баллотироваться в народные депутаты от Радикальной партии Олега Ляшко.
думка до Дончанин Показати IP 3 Жовтня 2014 09:50
Нє.... старому бігати по партіях!
ВОНО до Дончанин Показати IP 3 Жовтня 2014 09:58
так ты гнида сепереторная на Ерему работашь !!!!!
Дончанин до ВОНО Показати IP 3 Жовтня 2014 10:07
Лично я оценил свой перепост как отношение УНСО к Ляшко. И только, а тем более не мне вмешиваться в ваши местные "разборки", ибо вы гарантированно лучше меня знаете кто есть кто среди ваших.
рим до Дончанин Показати IP 3 Жовтня 2014 17:05
коментар було видалено
віто до Дончанин Показати IP 3 Жовтня 2014 10:25
Кто про что, а вшивый о блохах! Деньги не спят, так же, дончанин? Статью, наверное, спросонья, даже не читал. Проснулся - и сразу за методичку!
Дончанин до віто Показати IP 3 Жовтня 2014 12:16
коментар було видалено
Львівянка до Дончанин Показати IP 3 Жовтня 2014 13:42
Роман Шухевич, царство йому небесне, загинув у Білогорщі під Львовом 5 березня 1950 року.
люстратор Показати IP 3 Жовтня 2014 09:48
Смітник за ним плаче.Залиш людей в спокої, без допомоги обійдемось...
Анонім до люстратор Показати IP 3 Жовтня 2014 11:30
Ти обійдешся, бо багатий, а хтось зрадіє і ковдрі, і вікнам-дверям, і воді, і техніці! Бо державі руки не доходять до села.А воно убоге....То нехай хоч так... А якщо ти такий безсрібник, то, прошу дуже, кожне перше село жде тебе!!!!
Село до Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 15:17
А що , убоге село готове продаватися? Може, ще Янека погукаємо, хай повертається? Чи ви хочете сказати, що убогі не мають совісті і честі???
Олександр до Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 16:33
Ага, одну ковдру чи двері дадуть, а на 100 накрадуть з кожного. Ми вже просто звикли до такої системи - приїдуть раз у 5 років - кинуть подачки, як кістку голодному собаці, і вперед, цілих 5 років наживатись і красти.
ого Показати IP 3 Жовтня 2014 09:49
коментар було видалено
ВОНО Показати IP 3 Жовтня 2014 09:50
коментар було видалено
лікар до ВОНО Показати IP 3 Жовтня 2014 09:51
100%
ВОНО Показати IP 3 Жовтня 2014 09:57
заповіді виборця ( частина перша) 1. Він вже накрався і більше не буде 2. Багаті допоможуть бідним 3.Гірше не буде 4,Як що я не проголосую проголосують за мене 5.Інші ще гірші 6.А чого ви хотіли?
махно Показати IP 3 Жовтня 2014 10:04
завтра ждите подорожание топлива на заправках. Миронович бабки все равно отобьет. У него во фракции проходной бал в лимонах баксов, так что эти издержки для него пыль.
Грицюк Показати IP 3 Жовтня 2014 10:06
25,09 - м. Ківерці - те ж саме, тільки в більших масштабах "повертав". ой вибачте - вручав)!
333 Показати IP 3 Жовтня 2014 10:06
це його напрацьована схема уже роками. підкуп дурнів!!!!!
віто Показати IP 3 Жовтня 2014 10:31
Судячи з оголошення, Ігор Миронович перестав бути бізнесменом, до того ж одним із найбагатших в Україні. Перед виборами вигідно бути "меценатом та громадським діячем". Хоча селянам, думаю, по барабану, нові двері на пошті та нова ковдра зігріють перед виборами. Дуже хочу помилитись.
О+О Показати IP 3 Жовтня 2014 10:41
І коли оце все припиниться??? Гидко дивитися на усіх цих людей...які голосують за таких "меценатів".
дивно до О+О Показати IP 3 Жовтня 2014 11:34
Тобто, Константкевич і її турне по дитсадках, школах та будинках престарілих вас не напрягає, а Миронович напрягає ? І чого б це?
праця до дивно Показати IP 3 Жовтня 2014 15:00
Тому що Єремеєв зрадник!
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 10:53
Еремеєв ти обіцяв дорогу в с. ЛИПЛЯНИ, КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ, І ЩО,,,
ВОНО до Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 11:02
що, що ? гірше не буде от що
Всезнайко до ВОНО Показати IP 3 Жовтня 2014 11:40
Гірше не може буди, домайданились...
Думка Показати IP 3 Жовтня 2014 11:47
Люди не будьте дурнями, не паплюжте пам"ять небесної сотні. Гроші беріть, але голосуйте з розумум. Ніяких Констанкевичів, Єремєєвих, Мартиняків, Мартинюків і всякої схожої нечисті не повинно бути у парламенті. Включіть мозок, включіть свою совість, сьогодні дадуть вам пару гривень, а завтра прийшовши до влади вкрадуть мільйони, невже вас це не навчило. Дозвольте піти у парламент людям, які чесно працюють, живуть на зароблене своєю працею. Чого ці бандюги тільки перед виборами їздять у гастролі і роздають подачки????????? Отямтесь. Ніяких комуняк, ніяких бандюків ми не повинні пропустити.
Хороша позиція до Думка Показати IP 3 Жовтня 2014 12:01
Підтримую на всі 100%.
000 до Думка Показати IP 3 Жовтня 2014 15:17
так за кого ж голосувати?
Богдан до Думка Показати IP 11 Березня 2015 06:57
Які гарні міцні слова так можливо шановний вже завершіть свою палку промову. ....ЗА КОГО ЛЮДЯМ ГОЛОСУВАТИ? ???? І ХТО ТІ НОВІ І ТАКІ ВСІ ЧЕСНІ ЛЮДИ ЯКИХ ТЕРМІНОВО ПОТРІБНО ОБИРАТИ можливо це Ви з кумом, ?та ще й братом сватом і двоюрідним дідом? ???? КРИЧАТИ З ДИВАНУ прості заучені фрази і лозунги з новими правилами ми всі герої КОНКРЕТНО ЩО ВИ ОРАТОР НАШ ПРОПОНУЄТЕ крім кидання слів на вітер? ????
Богдан до Богдан Показати IP 11 Березня 2015 07:01
А якщо в більш грубій формі то - ПІЗ ..ТЬ НЕ МІШКИ НОСИТИ. ....якось так. ...
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 12:08
І це ще не все... По селі люди єремеєва ходять із зошитом і роздають гроші(беруть паспортні дані, щоб залякати). Опора молодець, але потрібно пильніше спостерігати.
дивно до Анонім Показати IP 4 Жовтня 2014 12:13
Тільки він роздає???? Не смішіть мої помідори!!! Все що ви пишите - недобросовісна антиреклама одного кандидата!
mayor Otvaga Показати IP 3 Жовтня 2014 12:09
не хочете Еремеева?? ждете путлєра?то шо ж ви тоді хочете????
ВОНО Показати IP 3 Жовтня 2014 12:56
якщо вибирати між безсердечних стерв, то путлер значно кращий для свого народу ніж поліський ...... для свого
ira Показати IP 3 Жовтня 2014 12:57
у него война за место под солнцем.за факс покупает себе власть в будущем......
Ніка Показати IP 3 Жовтня 2014 13:52
Отак люди в Лугандоні йдуть воювати проти братів своїх українців, бо за те їм платять 2,5 тисячі... А, може, нарешті, ми не будемо у запроданців брати подачки, а проголосуємо чесно і відкрито за достойну людину? Ви ж бачите, що це явний підкуп виборця , хай би пан Єремєєв свої благодійні гроші пожертвував людям у травні-червні, а не перед самими виборами!!! А ми чомусь дякуємо йому і низько кланяємося. За що???? За те, що віддає вам награбовані у вас же гроші????
Люся до Ніка Показати IP 3 Жовтня 2014 14:07
Ніка, він і в травні, і в червні, і протягом минулого року допомагав людям, і я не бачу нічого поганого в тому, що поділиться "награбованим", як Ви кажете (хоча хіба це доведено?). А взагалі, я ще ЖОДНОГО депутата після виборів не бачила, а Єремеєв частенько на округ навідується.
Ніка до Люся Показати IP 3 Жовтня 2014 14:35
Якщо він такий порядний, то чому іде на підкуп виборців? Відносно награбованого: в нашій державі нема чесного бізнесу, якщо хочеш працювати в бізнесі, потрібно давати всім хабарі, а з таким капіталом, як в цього пана - тим більше.На попередніх виборах, як стверджують очевидці, також роздавав селянам по 200 гривень. Звичайно, це не хабар, це - спонсорська допомога...
Ну да до Люся Показати IP 3 Жовтня 2014 16:32
ще трохи і в Єремєєва крила виростуть і ангельський німб воссіяє. А не виплачені Луцьку 6 млн. не доведені? Того і рветься в депутати, щоб свій "бізнес" кришувати. На заправку поїдь і на ціни подивись - може хоч трохи мову відніме, щоб менше таке... захищати
Ну да до Люся Показати IP 3 Жовтня 2014 16:32
ще трохи і в Єремєєва крила виростуть і ангельський німб воссіяє. А не виплачені Луцьку 6 млн. не доведені? Того і рветься в депутати, щоб свій "бізнес" кришувати. На заправку поїдь і на ціни подивись - може хоч трохи мову відніме, щоб менше таке... захищати
Єрємєєв росіянин Показати IP 3 Жовтня 2014 14:45
Саме так - цей горе-меценат не українець по духу.
Сократ Показати IP 3 Жовтня 2014 20:33
Не вже ви Українці-волиняни знову продастеся Єремеєву, Івахову та Мартиняку . Не вже вас ні майдан ні війна на сході нічого не навчила і не дала зрозуміти хто українець а хто зрадник!
вибор Показати IP 3 Жовтня 2014 21:31
вибори то перевірка інтелекту Волинян.
0000 Показати IP 7 Жовтня 2014 12:18
Єремеєв це Г......Н, ще те .... котре з"являється на своїх виборчих округах тільки виключно перед виборами, дорогу в Камінь-Каширському ще з минулих виборів не зробив. Люди схаменіться, станьте реальними, не видіться на гнилі обіцянки....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus