USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

«Альянсівці» і «Свободівці» посварилися через Табачника. ФОТО. ВІДЕО

23 Березня 2010 12:27
З різницею в півгодини ВОГО «Національний альянс» з деякими іншими організаціями та Всеукраїнське об’єднання «Свобода» сьогодні почали мітинг під стінами Волинської облдержадміністрації з вимогами відставки Дмитра Табачника з посади міністра освіти і науки.
Всеукраїнське об’єднання «Свобода» розпочало мітинг о 9.00. ВОГО «Національний Альянс» - о 9.30.
Відтак одні перекрикували інших, тому згодом учасники мітингу «Свободи» почали конфліктувати з представниками «Національного Альянсу», які тримали мегафон.
«Учора ми дізналися про те, що «Свобода» теж організовує мітинг. Коли писали заявку до міської ради про наш «Громадський суд над Табачником», то нам сказали, що ми перші подали заявку. Сьогодні ми зверталися до керівництва «Свободи» з проханням призупинити їх мітинг на 15 хвилин, щоб ми здійснили суд Табачника. Вони відмовились», - каже координатор акції «Табачник, пішов геть» ВОГО «Національний альянс» Павло Данильчук.

«А нічого не сталося. На них напали громадяни, а не наші партійці. Заявку до міської ради  подавала міська організація у четвер. Ми чітко сказали, що мітингуємо з дев’ятої до десятої. Далі вони. Бо в нас заявка є до дванадцятої. Я не розумію поведінки Гузя», - каже голова обласного об’єднання «Свободи» Анатолій Вітів.
Обидві організації провели мітинг з однією і тією ж метою – посприяти, щоб Дмитро Табачник пішов з посади міністра. Кожна з них зібрала близько 150 чоловік.
«Звичайно, така одна акція нічого не змінить. Проте ми ведемо хорошу інформаційну кампанію. Якщо Табачник не буде хоч три роки сходити з посади, ми три роки мітингуватимемо», - каже Павло Данильчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
VSC Показати IP 23 Березня 2010 12:57
Вот пример взаимодействия местных группировок. Даже в таком не сложном деле, как пикетирование, при общей позиции, они не могут найти "спільну мову".
кум Показати IP 23 Березня 2010 14:30
Ха-ха цим двом організаціям повинно бути стидно...
Лучанин Показати IP 23 Березня 2010 14:43
п.Вітів і п. Гузь.ви або ставайте розумніші. або йдіть в цирк працювати. Там з вас буде більша користь.
Дядечко Показати IP 23 Березня 2010 14:44
Нічого дивного. Адже на меті стоїть піар, а не сама справа...
33 квартал Показати IP 23 Березня 2010 16:05
Читал статью.якобы студентам угражают отчисление из вуза за митинг.Могу одно сказать.что правильно сделают,за прогулы во все времена отчисляли,и родители своих детей посылают учиться.а не на митинги ходить.
Політолог Показати IP 23 Березня 2010 22:15
Що ж тут дивного? Аналізуйте факти. Позачергову сесію ініціювала "Свобода", а Гузь примазався. Вирішив скористатись нагодою похизуватися перед Кириленком...
123 Показати IP 23 Березня 2010 23:07
Цікаво а чому на сесії обласної ради не було головного регіонала Волині пана Башкаленка, чи то може злякався і відрядив пенсіонера Проня? А ні я ж забув він тільки першим біжить тоді коли посади ділять а виступити в захист ПР це не для його величності.
байдуже Показати IP 24 Березня 2010 07:50
дивлюсь я на цей цирк, і мені стає прикро, невже ви думаєте що так можна чогось тосягти? ніхто нікого не буде слухати. Одягайте шахідські пояси і вперед робити теракти як ваш натхненник Бандера, який не герой !!
Націоналіст Показати IP 24 Березня 2010 08:47
Політолог, ти аналізуєш факти яким місцем? А треба головою! Як Свобода може ініціювати позачергову сесію облради якщо вона не представлена в цій раді і не має там жодного депутата? Якби ти був присутній на цій сесії то знав би, що сесію ініціював депутат обласної ради Гузь І.В. Окрім того обласна рада отримала звернення Народного депутата Кириленка В.А. про пропозицію скликати позачергову сесію з винесенням питання про зняття Табачника.
Уважний Показати IP 24 Березня 2010 08:50
Подивився відео. Тут і гузенята, і "Свобода" виглядають однаково. А Вітів, до речі, так і не оволодів мистецтвом публічної брехні - щоб визначити, що він бреше на цьому відеозаписі, не треба бути психоаналітиком. Намагається згладити всю дурнуватість ситуації, справжаня причина якої - його елементарне невміння співпрацювати з будь-ким.
Небайдужий Показати IP 24 Березня 2010 09:09
Свобода вчергове вирішила пропіаритися на чужих акціях. А Вітів вислужитися перед Тягнибоком. Мовляв, подивіться Олег Батькович який я патріот, як активно працюю. Але чомусь живучи в Луцьку за останні три роки не бачив жодної(!) самостійної акції Вітіва і Ко. Окрім приїзду Тягнибока звичайно. Постійно Вітів приходить помахати прапорами на чужі акції.
Націоналіст до Небайдужий Показати IP 27 Березня 2010 14:24
Вітів і створив "Свободу" і поставив Тягнибока на той пост, так це ще хто головніший, А мітинг зібрала свобода і сесія зібралась на вимогу "Свободу" ( про це йдеться у тексті постанови) і свобода зібрала більше 300 людей, а альянс лише 40-50 людей,( це доречі класно видно і на відео і на фото)і хто ще до кого на мітинг приперся, саме свобода була ініціатором всеукраїнської антитабачної Кампанії , про це навіть Кисельов сказав на програмі велика політика
Політолог Показати IP 24 Березня 2010 10:28
Націоналісту: "Свобода" ініціювала позачергову сесію обласної ради, направивши відповідне звернення головам фракцій. І від цього факту ніде не дінешся, бо факти - річ уперта. А Гузь це прогавив, а потім вирішив "реабілітуватися". Та, на жаль, не зовсім вдало
Націоналіст Показати IP 24 Березня 2010 12:30
Політолог 24 березня, 10:28, Вітів може надсилати звернення кому хоче і скільки хоче. Але є регламент обласної ради і згідно нього сесія скликається розпорядженням голови ради на вимогу 1/3 депутатів обласної ради http://volynrada.gov.ua/activities/rules.html Крім того Луцька Свобода лише 18 березня вирішила боротися з Табачником http://www.volyn.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/014139/ в той час коли по Україні такі акції вже йшли повним ходом http://maidan.org.ua/static/news/2010/1268389791.html http://gazeta.ua/index.php?id=330931 Тому в даному випадку якраз Вітів примазався до акцій "Антитабачна кампанія". Але це не дивно, це в його стилі.
Альф Показати IP 24 Березня 2010 14:07
Насправді і Свобода і Альянс в котре показали не здатність співпраці різних представників національного руху. Хоча те що свободівці примазились до акції цілком вірогідний факт. Стояти в палатках набагато легше)!
Ktd Показати IP 24 Березня 2010 14:42
Та Гузь зі своїми підгузниками тупо ПРОВОКАТОР!!! То той "націоналіст" в ЄЦі, то на жидка Яценюка працює, то акцію Свободі зірвати намагається... Що не ясно?
націоналіст Показати IP 24 Березня 2010 16:32
І в чому Гузь провокатор? В тому що проголосував за відставку Табачника? Чи в тому що підтримав звернення до Європарламенту по Бандері? Зате Вітів справжній патріот скільки прапорів притягнув під облраду! цікаво а він здатен щось організувати окрім як припертися на чужий мітинг?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus