USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Амфетамін, метадон та банківські картки: трьох лучан підозрюють у розповсюдженні наркотиків

24 Листопада 2021 11:17
У Луцьку поліцейські провели ряд обшуків в осіб, яких підозрюють у розповсюдженні наркотиків.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Так, у 21-річного лучанина під час проведення обшуку вилучили зіп-пакети, банківські картки та телефон. У правоохоронців є підстави вважати, що чоловік причетний до розповсюдження наркотичних та психотропних речовин через телеграм-канал шляхом закладок.
Ще у двох лучан вилучили психотропну речовину, схожу на амфетамін, таблетки метадону, електронні ваги та інші речові докази, які можуть свідчити про їхню причетність до розповсюдження заборонених речовин.
Усе вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ.

Вартість цих наркотиків за цінами чорного ринку – понад 6 тис грн.
Досудове слідство триває. У рамках проведення слідчих дій вирішуватиметься питання про оголошення підозр фігурантам. Правоохоронці встановлюють усі деталі, аби довести причетність осіб до незаконної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus