USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку спіймали чоловіка, який діставав наркотики з закладки

2 Травня 2020 15:30
У ніч на 2 травня на вулиці Ковельській в Луцьку екіпаж помітив особу, яка почала втікати. Чоловіка наздогнали й перевірили.

У нього патрульні виявили кастет та пакетики з подрібненою речовиною зеленого кольору, схожою на наркотичну, повідомили у пресслужбі волинської поліції.

Громадянин повідомив, що замовив заборонений засіб через мережу інтернет, його поклали у визначене місце як «закладку». На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Особу з забороненою речовиною виявили патрульні сьогодні і на вулиці Зарічній. Чоловік, який припаркувався біля річки Стир, був з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Під час застосування превентивного поліцейського заходу поверхневої перевірки в нього знайшли шприц з рідиною білого кольору, схожою на наркотичну.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. На водія патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування в стані наркотичного сп’яніння), оскільки проходити огляд в установленому законом порядку він відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Старе Показати IP 2 Травня 2020 15:56
Дивно що то сталося що в районі ковелської львівської і володимирської почали наріків ловити... Походу кришу з міста обрали
Анонім Показати IP 2 Травня 2020 19:37
Невже поліція взялася за наркоманів!? А то тільки руками розводили і казали : ,,А що ми вдіємо?"
Народна прокуратура Показати IP 2 Травня 2020 21:32
Так вся європейська спільнота і грантоїди в Україні волають, що наркоманів чіпати не можна,що це хворі люди. Так що тій поліції робити - ловити їх чи жаліти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus