USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

АМКУ розбереться, чому на Волині подорожчав бензин

25 Грудня 2008 19:00
Антимонопольний комітет України порушив справу за фактом стрімкого зростання цін на світлі нафтопродукти. Це розслідування торкнеться як загальнодержавного, так і регіональних (в тому числі й волинського) ринків пального. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Починаючи з середини грудня спостерігається підвищення окремими нафтотрейдерами цін на бензини та дизельне пальне. В Україні ціни підвищилися в середньому на 5-7% тоді, як світові ціни на нафту неухильно знижувалися, – кажуть в АМКУ.
Наскільки обґрунтованими на сьогодні є дії гравців внутрішнього ринку нафтопродуктів – покаже розслідування. Аби встановити дійсні причин зростання цін на нафтопродукти, фахівці Комітету приступили до проведення економічного аналізу ситуації.
Нагадаємо, що нещодавно ціни на бензин на Волині зросли вперше після кількамісячного падіння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus