USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

На Волині дорожчає хліб, а впливу на це ніхто не має

11 Березня 2014 16:38
Хліб підвищився у ціні, а волинська влада нічого не може з цим зробити.

Про це повідомили сьогодні, 11 березня, під час громадського обговорення кадрових призначень в залі Волинської обласної ради.

«Я навіть не знаю, як ми зараз проведемо весняно-польові роботи, бо голови департаменту АПК немає, заступника немає. Підвищилася ціна на хліб, немає кому відреагувати. У нас тимчасовий уряд, тимчасова посада. Є чітке завдання Кабміну, щоб до кінця тижня призначити в районах голів РДА. Не можна затягувати цей процес, бо ситуація заходить у глухий кут. Заступники голів РДА мають проходити обговорення на віче, ми так і робили. Не можна довго обговорювати кандидатури, треба приймати рішення», - наголосив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
лучани Показати IP 11 Березня 2014 16:43
Пустовіт шкодує ,що не може тероризувати с/г та виробників хліба.
1221 Показати IP 11 Березня 2014 17:02
Правий сектор всіх накормить
Українець Показати IP 11 Березня 2014 17:06
А автомайдан буде розвозити дешевий хліб
віта Показати IP 11 Березня 2014 17:30
ще не таке буле ще все вилізе боком запасайтесь сухарями
він Показати IP 11 Березня 2014 18:34
влада нічого не може зробити бо іі фактично немає
Лучанин Показати IP 11 Березня 2014 18:46
Г.О.Пустовіт - не бійтесь взяти на себе відповідальність.Призначайте голів РДА ,хоча б частину начальників упрвлінь,своіх заступників.Помилки будуть,але іх легше виправити як працювати у безвладді.Відкиньте партійні квоти.На Волині є доствтньо кваліфікованих кадрів.Беріть управління в своі руки.Критикувати будуть все одно.Ви вже в цьому переконались на недільному віче.Щодо аграрного заступника.Не слухайте тих нашіптувачів - господарники такі як Діброва,Здрилюк,Шумський,Турак,Заремба проведуть успішно посівну і без нього.Такий заступник як Карпюк тільки те й робив,що піарився.А що іх(господпрників)міг навчити комсомолець Горбенко я взагалі мовчу.
Знаюча до Лучанина до Лучанин Показати IP 11 Березня 2014 22:10
Таки правда, що піарились то піарились - жодного заходу без присутності камер не провели! Що кому вручити - то бігом на камеру все. А так просто організувати допомогу простим людям на селі без камер було слабо!!!! Хоча, якщо правда - роботу забезпечувала середня ланка , яка продовжує працювати, щоб селяни мали змогу сіяти, реалізовувати та ін. А великотоварні господарства в їх пораді "не нуждалися", з них тільки дань збирали - та ще й яку!
Волинянин Показати IP 11 Березня 2014 19:09
А що господпрників може навчити комсомолець, замполіт Пустовіт? Взагалі мовчіть. Для них головне ВЛАДА-КОРИТО. Вони нам НАКЕРУЮТЬ. Хліб ДОРОЖЧАЄ НЕ ДЛЯ НИХ. У них тепер зарплата найвища.
12122 Показати IP 11 Березня 2014 21:14
Так уже ж вибрали голову ВОДА і застуупників.А вони на цьому зупинились, тому що їм потрібні інші, які б могли навести порядок, самі вони не можуть це зробити
Для тих хто в танку Показати IP 11 Березня 2014 22:34
"Хліб підвищився у ціні, а волинська влада нічого не може з цим зробити" є така структура як антимонопольний комітет, інспекція цін та ще багато організацій які можуть вплинути щоб ціна на хліб не зростала і не тільки. А також нехай влада заставить вчасно розраховуватись супермаркети з пекарями це раз, також у нас на Волині достатньо смачної хлібобулочної продукції - чого її пруть з інших областей це два?
Ну ну Показати IP 12 Березня 2014 10:21
Ось і робота для ПС. Хто і на яку суму підняв ? Хто власники хлібокомбінатів ? А чи не "рука Путіна" веде окремих олігархів до "волинського антимайдану". Ось робота для влади. Які ще бізнеси у власників хлібокомбінатів ? Чи все там добре ? Ось тема для майдану. Заслухати на майдані власників (не бухгалтерів та підставних "директорів"). Допомогти людям прийняти правильні для України рішення.
аграрій Показати IP 12 Березня 2014 19:51
А що ми повинні втрачати свої гроші завжди щоб у вас був дешевий хліб*???Паливо подорожчало, засоби захисту теж!селітра літом коштувала 2800 а зараз 3800!то це нормально, аколи пшениця піднімається трохи в ціні і відповідно дорожчає мука то це АВРАЛ!!!!!!!
Ну ну до аграрій Показати IP 13 Березня 2014 11:29
Лапшу вішай на Боніті. Мука на хлібокомбінати надходить за ціною, що не змінювалася. Стосовно селітри - то купляй за дешевшою ціною, якшо ти не менеджер, якому "теж треба жити". Але це - вже зовсім інша історія. Рентабельність зменшуй, витрати проглянь (моб звязок, премії) і люди до тебе зрозуміють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus