USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Хокей чи футбол? Аналіз перемоги «Волині» над «Металургом»

24 Листопада 2014 17:00
Капітан «Волині» Сергій Сімінін відкрив рахунок у матчі проти донецького «Металурга» чудовим ударом із 30 метрів у верхній кут воріт Олександра Бандури. Сергій, як завжди, був двигуном команди й допоміг зберегти таку потрібну перемогу своїй команді.

Після матчу Сімінін прокоментував перемогу у Києві клубній прес-службі.

- Сьогодні можемо привітати тебе із першим голом у Прем`єр-лізі. Як вдалося забити?

- Чесно – просто гарно ліг м’яч на ногу. Бив по ситуації, там був відскок, а нам тренери до матчу і в перерві нагадували, що першої можливості ми завдавали ударів. Вийшло непогано.

- Як привітали партнери після матчу із таким гольовим дебютом?

- Трохи пожартували, мовляв, скоро бомбардиром стану… Казали, що нарешті мене, як кажуть, «прорвало», бо давно вже хотів відзначитися, кілька раз у стійки влучав…

- Не відчував на полі, що «металурги» трохи побоювалися вас, особливо, коли у першому таймі багато почало вдаватися в атаці?

- Не думаю, що вони боялися. Ми дуже добре зіграли півтора тайми, все виходило практично. В кінці вони нас почали «возити». Ми самі винні в цьому, почали глибоко «сідати», не забили третій гол. Якби вдалося третій забити, то не псували б нерви ні собі, ні тренерам, ні вболівальникам.

- Мораєш вийшов і забив…

- …і міг вдруге забити. Хороший гравець. Має все, що треба для хорошого футболіста. Техніка, дриблінг, швидкість – все при ньому. Відкривається добре.

- Сьогодні був футбол чи хокей?

- Скажу, так – було слизько, але грали у футбол. Ви ж бачили, що матч не був нудним. Але здалося, що газон під час матчу почав підмерзати. Ніби ж чистили поле, але таки довелося багато покататися по траві. Окрім того, гру прокоментував головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus