USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Англомовна екскурсія зоопарком та «Євробачення»: День Європи у Луцьку

16 Травня 2017 09:38
Програму заходів з нагоди відзначення Дня Європи презентували у Луцькій міській раді під час оперативної наради 16 травня.

Святкування Дня Європи розпочнеться із проведення «Європейської олімпіади» вранці 20 травня з 10.00. Це конкурс знань про Європу та Європейський Союз, у якому братимуть участь школярі Луцька та учні із партнерських міст, які приїхали у складі делегацій. Цьогоріч змагатимуться 40 учасників, з них 26 луцьких школярів та 14 учнів з-за кордону. Учасники виконуватимуть тестові та творчі завдання, складені англійською мовою.

Урочисте оголошення результатів олімпіади та нагородження відбудеться на головній сцені Дня Європи у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Учасники олімпіади отримають заохочувальні подарунки, а переможці – цінні призи.

Окрім того, в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки діятиме «європейське містечко» з такими локаціями:

З 14.00 до 22.00 в рамках «європейського містечка» відбудуться наступні заходи:

- презентація міжнародної діяльності навчальних закладів та громадських організацій (ЛНТУ, ВІЄМ, Луцький педагогічний коледж, ГО«Волинський актив молоді», ВОГО«Перспективи Волині»);

- «іншомовні посиденьки» від шкіл іноземних мов;

- дитячий малюнок на асфальті «Моє європейське місто»;

- аквагрим «Європейська розмальовка»;

- весела європейська тантамареска для фотографування;

- конкурси, анімація, розваги від Агенції свята «Ранкова команда»;

- фуд-зона «Європейська кухня»;

- інформаційний майданчик від Центру туристичної інформації та послуг. Gracemodelhouse;

17:30 – танці народів Європи. Виступ шоу-балету Diamond Stars;

Також відбудуться інші цікаві ініціативи:

12.00 - міні-екскурсія Центром шведської мови факультету іноземної філології СНУ ім. Лесі Українки;

15.00 - англомовна екскурсія Луцьким зоопарком.

Квест «Європа географічна та історична». Діти 10-12 років з луцьких шкіл будуть розв’язувати завдання та шукати захований скарб у Центральному парку.

Інші заходи 17-23 травня 2017 р.:

Департамент культури Луцької міської ради з 17 по 23 травня організовує тематичні заходи до Дня Європи в бібліотеках міста.

21 травня з 15.00 – відзначення Дня Європи та Дня Східноєвропейського національного університету у Луцькому замку.

21 травня – концерт «Європейська мозаїка» за участю академічного камерного оркестру «Кантабіле» у Палаці культури.

Партнерами заходів є: Генеральне консульство Республіки Польща в Луцьку; Представництво ЄС в Україні; Посольство Швеції в Україні; Посольство Федеративної Республіки Німеччина; Волинська обласна телерадіокомпанія; Агенція свята «Ранкова команда»; Луцький зоопарк; Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки; Луцький національний технічний університет; Волинський інститут економіки та менеджменту; Луцький педагогічний коледж; Волинський коледж Національного університету харчових технологій.

Спонсори: Торгівельна марка «Мінеральна вода «Червона Калина», ПАТ «Житомирський маслозавод ТМ «Рудь», Компанія «Тигрес», ПАТ «Теремно Хліб», Школа іноземних мов «Mandarin», Школа іноземних мов «Perfect School», Центр раннього розвитку Англійська Хелен Дорон, Aнгломовний центр творчого та інтелектуального розвитку «Jonnik's Academy of success».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus