USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як святкуватимуть День Європи у Луцьку. ПРОГРАМА

10 Травня 2016 11:26
В рамках цьогорічного Дня Європи організатори підготували декілька «родзинок» свята, які не були характерними для минулих років.

Про це йшлося під час прес-конференції, приуроченої до організації дійства.

Начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міськради Віра Кудрявцева зауважила, що на цьогорічний День Європи у Луцьку готують як традиційні заходи, так і нові. Серед інших, планують відкрити «євроклумбу» на центральній алеї.

Цього дня до Луцька завітають близько 40 гостей з міст-партнерів Луцька: Жешува, Торуня, Замостя, Хелму, Любліна та міст Таураге і Каунас Литовської Республіки.

Серед «родзинок» цьогорічного свята – велоекскурсія містом з консулом Кшиштофом Савіцкі. Маршрут пролягатиме по основних місцях, які тим чи іншим чином пов’язані з історією Польщі. Зокрема, це Краєзнавчий музей, Генеральне консульство Республіки Польща, Кафедральний костел. Закінчиться екскурсія на замковій площі спільним фото.

О 14:00 в оновленому Луцькому зоопарку розпочнуть англомовну екскурсію. Таким чином організатори хочуть акцентувати той факт, що зоопарк оновлювали за кошти ЄС. До слова, це не єдиний захід для любителів іноземних мов: цьогоріч вперше організують англомовний квест «Таємниці Європи», а також традиційні «іноземні посиденьки» англійською та польською мовами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вітя Показати IP 10 Травня 2016 11:48
Гості гості свята а як людям зараз заплатити за вашу комуналку і так далі? Вам тільки гульки в глові і гості щоб дивились а люди на грані виживають
Вася Показати IP 10 Травня 2016 13:40
А що ж це за день гейропи без гейпараду? Недопрацювали програму...
українець Показати IP 10 Травня 2016 13:42
До Дня Європи - демонстрацію під консульство країни члена ЄС з гаслом: "Європейску зарплату"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus