USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Антикризовий комітет вирішить проблеми боргів із зарплати на Волині?

12 Грудня 2008 13:29
Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Василь Байцим під час засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат підняв питання щодо заслуховування керівників підприємств, де існують великі проблеми з виплатами заробітної плати, під час засідання обласного антикризового комітету. Про це 12 грудня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Байцима, станом на 5 грудня в області існує понад 2 мільйони 760 тисяч гривень заборгованості із виплати заробітної плати. Серед найбільших боржників – ЗАТ «Західпромбуд», де заборгованість зменшилась і становить понад 280 тисяч гривень. На ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат» сума боргів із виплати зарплатні збільшилася до 435 тисяч гривень. Як зазначив Василь Байцим, для вирішення цих питань варто залучити обласний антикризовий комітет, де варто заслухати керівників найбільш проблемних підприємств.
 
Василь Байцим також подякував житлово-комунальній галузі Луцька, де вдалося зменшити борги із зарплат. Начальник відділу праці департаменту економіки Луцької міської ради Тетяна Стефанюк розповіла, що вдалося погасити заборгованість на багатьох комунальних підприємствах. Проте проблемними залишаються чотири житлово-комунальні підприємства та Луцьке підприємство електротранспорту. Також виявлено приховані борги з виплати заробітної плати на підприємстві «МЖК». За словами пана Байцима, проблему боргів Луцького підприємства електротранспорту можна вирішити і для цього існують конкретні бюджетні механізми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus