USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Антикваріат на колесах: до столиці звезли більше 700 раритетних авто

1 Жовтня 2016 10:01
Більше 700 раритетних автомобілів, мотоциклів і навіть велосипедів з усієї країни пригнали до столиці збирачі антикваріату на колесах. Масштабний фестиваль ретро-техніки стартував у столиці сьогодні, 1 жовтня. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Побачити можна все – від добре знаних винаходів радянських умільців до геть раритетних німців і американців. І те, що деяким вже по сто років – у голові вкладається важко. Всі машини доглянуті та справні, бо перебувають у руках фанатів, які грошей на своїх улюбленців не шкодують.

Одному з ентузіастів ще в останні роки СРСР пощастило за півтисячі карбованців придбати в знайомого німецький "Гановер" 1934 року випуску. Нині він коштує понад 100 тисяч євро. "Не продається. Вона не продається", - запевняє господар. Машина для нього – це щастя та душа.

Подібний фестиваль у Києві відбувається вже вп'яте і щоразу збирає усе більше поціновувачів ретро. Вони відшукують старі та рідкісні машини, як-от "моргуновки" 1960-х років – і відновлюють їх. Відбою від глядачів немає. Серед власників машин – і прості робітники, і мільйонери. Заможні власники на таких виставках зазвичай воліють залишатися невідомими, але подивитися на свої авто дозволяють. Знавці кажуть, що представлений "Мерседес" 1938 року випуску до війни, найпевніше, возив якогось генерала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus