USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Антимонопольники перевірять діяльність «Волиньгазу»

4 Липня 2008 12:06
На нараді з питань енергозабезпечення та енергозбереження, яка відбулася 3 липня, заступник Волинської обласної державної адміністрації  Василь Дмитрук заявив, що доручає Антимонопольному комітету в поточному місяці проаналізувати роботу ВАТ «Волиньгаз», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
В облдержадміністрації у присутності заступників голів райдержадміністрацій та представників ВАТ «Волиньгаз» та НАК «Нафтогаз» розглядалося питання підвищення ефективності використання й безпечної експлуатації газорозподільчих мереж.
 
Однак промовці значно більшу увагу приділили наріканням на співпрацю із «Волиньгазом». Зокрема представник однієї із волинських будівельних фірм заявив: йому, «щоб здати об’єкт, на колінах треба повзати. Щоб отримати технагляд, теж на колінах треба повзати». Він переконаний, що «монополізм – система «Волинньгазу», яка свідомо хоче знищити ці підприємства». Тому будівельники вимагали від влади Волині, щоб Антимонопольний комітет «розписав усі правила».
 
«Там, де є монополія, – там є проблеми у сфері надання послуг», – погодився заступник губернатора. Пан Дмитрук попросив у поточному місяці зібрати нараду за участю ВАТ «Волиньгаз» , НАК «Нафтогаз», Антимонопольного комітету та представників ЗМІ, щоб вивчити цю ситуацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus