USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати перевірять діяльність Кошарука

26 Вересня 2011 13:06
Депутати Ковельської міськради створили депутатську комісію для вивчення фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Ковельський культурно-просвітницький центр», яким керує колишній мер Сергій Кошарук.

Про це пише «Ковельська правда» з посиланням на «ПроКовель».

Ще тиждень тому на черговому засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради директор центру Сергій Кошарук наполегливо просив головуючого, міського голову Олега Кіндера винести це питання на розгляд сесії. Тепер його прохання виконане. Однак у рішенні, ще прописано кілька додаткових пунктів, які пан Кошарук, певно, не очікував там побачити. Саме вони викликали у зацікавленої сторони невдоволення та занепокоєння.

Зокрема, паралельно з вищезгаданим шість членів тимчасової комісії та її голова мають ще винести вердикт щодо відповідності керівника займаній посаді. Сьогодні цей пункт рішення не на жарт обурив та наполохав Сергія Кошарука, який ще донедавна твердив, що не тримається за займану посаду і вже готовий написати заяву на звільнення за власним бажанням.

Емоційний виступ розгніваного Сергія Кошарука не зворушив депутатів. Вони не стали піддавати його обговоренню і прийняли з першої ж «подачі» головуючого рішення у тій редакції, в якій воно з’явилося на столах депутатів.

Тимчасова контрольна комісія має лише місяць, щоб дати висновок фінансово-господарській діяльності підприємства та подати пропозиції щодо подальшої його роботи.

Нагадаємо, у Ковелі вирішують долю КП «Ковельський міський культурно-просвітницький центр», оскільки його подальше функціонування вимагає чималих ресурсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus