USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Апеляційний суд виніс вирок торгівцям людьми на Волині

14 Березня 2013 13:48
Громадянка України та громадяни однієї із сусідніх країн організували міжнародний канал торгівлі людьми. Апеляційний суд Волинської області розглянув кримінальну справу щодо цього обвинувачення та виніс вирок - 5 років позбавлення волі.

Про це повідомили у прес-службі СБУ в області.

Українка та троє іноземців організували сексуальну торгівлю жінками до Німеччини.

44-річна волинянка, яка працювала в одному із прикордонних центрів страхування та обміну валют, займалася пошуком молодих дівчат, які перебували у скрутному матеріальному становищі. Вона пропонувала їм працевлаштування за кордоном, обіцяючи високі прибутки. Кожна «завербована» дівчина приносила зловмисниці 200 доларів США.

Один із іноземців займався відкриттям віз та виготовленням закордонних паспортів. Також він супроводжував дівчат через державний кордон до місця роботи. Його дохід він кожної з жертв складав уже 400 доларів США. Ще двоє іноземців займалися подальшим влаштуванням жінок у сфері секс-індустрії. Щодо них відкрили окрему кримінальну справу.

Затримали іноземця, який намагався переправити через державний кордон двох дівчат, у липні 2011 року. Під час слідства затримали і його спільницю.

Обох зловмисників визнали винними у вчиненні злочину передбаченого частиною 2 статті 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми, вербування, переміщення людини з метою подальшої експлуатації, вчинені щодо кількох осіб). Кожен із них отримав покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus