USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

АПК, медицину на селі та силовиків дофінансують

5 Серпня 2017 21:19
Додаткових 10 мільярдів гривень виділяє держава на дофінансування сільської медицини, агропромислового комплексу та силових структур. Аби ці кошти розподілили справедливо й Волинь отримала гідне фінансування, нардеп Ірина Констанкевич подала клопотання включити в комісію із розподілу коштів члена партії «УКРОП».

Про це йшлося під час прямого ефіру на ТРК «Аверс» 4-го серпня.

Зі слів нардепа, відповідний закон щодо змін до держбюджету президент підписав 1-го серпня.

«Відповідно до змін в бюджеті, дофінансування медицини у сільській місцевості буде на 4 мільярди, додаткове фінансування на суму понад 4 млрд на МВС, Нацполіцію, СБУ та інші силові структури, ще 2 млрд - на агропромисловий сектор. Тому ми одразу звернулися з листом, аби дізнатися, скільки виділять грошей на Волинь і який механізм розподілу. Відповідь отримали, що це вирішуватиме спеціальна комісія. І я попросила, щоб із нашої політичної сили «УКРОП» залучили до її роботи депутата, аби забезпечити чесний розподіл коштів. Сподіваюся, що до нас дослухаються. Адже проблем є чимало, які необхідно вирішувати», - зауважила Ірина Констанкевич.

Та для прикладу навела, що на її 23 виборчому окрузі в селі Нові Червища в амбулаторії взагалі немає води, хоча ремонт зробили.

«Уявіть, яка якість послуг, якщо воду носять із колодязів, а таких сіл на Волині чимало й цю ситуацію ми разом маємо змінювати», - додала нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus