USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Apple впровадить 3G у нові ноутбуки – прогнози

7 Травня 2009 15:13
Компанія Apple, згідно із прогнозами незалежних експертів, зайнялася впровадженням модуля 3G у ноутбуки. До такого висновку журналісти прийшли після того, як вивчили одну з вакансій цієї компанії, – повідомляють «Волинські Новини».
Apple шукає інженера для роботи в підрозділі Mac Hardware Group. Один із його обов’язків – тестування комп’ютерної техніки для роботи з 3G, а також із Bluetooth, Ethernet і Wi-Fi.
У техніці Apple, за винятком iPhone 3G, немає модулів для роботи в мережах стільникового зв’язку третього покоління. Своє небажання оснащувати ноутбуки модулем 3G компанія пояснює несумісністю різних мереж стільникового зв’язку третього покоління, в зоні дії яких знаходяться користувачі.
Однак, зазначають експерти, з огляду на те, що наразі всі провідні виробники ноутбуків випускають комп’ютери із вбудованим модулем 3G, більш ніж ймовірно, що такий крок зробить і Apple.
Нагадаємо, раніше компанія Apple представила оновлені комп’ютери серії iMac. Нова лінійка складається з 20-дюймової моделі та трьох 24-дюймових, – пише Корреспондент.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus