USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Теракт у Новій Зеландії: Facebook видалив 1,5 млн відео смертельної стрілянини

17 Березня 2019 23:11
Соціальна мережа Facebook видалила понад 1,5 мільйона відео стрілянини в Новій Зеландії.

Про це повідомляє телеканал «112 Україна» з посиланням на прес-службу Facebook.

«За перші 24 години ми зняли з публікації 1,5 мільйона відео атаки, з яких понад 1,2 мільйона були заблоковані при завантаженні», – сказано в повідомленні.

Офіційний представник Facebook Мія Гарлік додала, що в соцмережі будуть працювати цілодобово, щоб видалити такий жорстокий контент.

Також у Facebook висловили співчуття родичам і близьким загиблих у Новій Зеландії.

15 березня у 2 мечетях Аль-Нур і Лінвуд Масджид міста Крайстчерч стався теракт. Після денної молитви до мечетей зайшли озброєні люди та почали стріляти. Там перебували 200 і 300 людей.

Пізніше поліція затримала чотирьох учасників нападу: трьох чоловіків і одну жінку. Зазначається, що один з бойовиків знімав, як він стріляє у жертв. Вважається, що одним з озброєних людей є австралієць, який написав 74-сторінковий маніфест, з якого ясно, що це терористичний акт.

Загалом в результаті нападу, за останніми даними, загинули 49 осіб, 47 поранено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus