USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Арахамія в ролі ді-джея і вручення партійного «Оскара»: подробиці другого з'їзду «Слуги народу» в Трускавці

28 Вересня 2021 08:15
Глава фракції «Слуга народу» в парламенті Давид Арахамія розкрив подробиці майбутнього засідання фракції у Трускавці.

В ефірі телеканалу «Україна 24» Арахамія розповів, що заїзд депутатів почнеться в п’ятницю, в другій половині цього ж дня вони почнуть роботу. Триватиме вона до пізнього вечора і продовжиться вранці в суботу. Тоді до депутатів приєднається президент Володимир Зеленський, а закінчиться партійний захід у першій половині дня в неділю, пише УНІАН.

За словами Арахамії, запрошення поки не відправляли спікеру Ради Дмитру Разумкову, оскільки він не представляє фракцію, а є позафракційним депутатом. Нардеп нагадав, що «слуги» прийшли до екватора своєї каденції й мають намір поговорити про виконання передвиборчих обіцянок виборцям.

«Я прогнозую, що ми вийдемо в якусь концепцію нового турборежиму», -говорить глава фракції.

Кажучи про розважальну програму в Трускавці, Арахамія анонсував вручення незвичайної нагороди.

«Ми плануємо зробити церемонію нагородження, умовно «партійний Оскар» – за всякого роду речі, які відбувалися протягом двох років. У тому числі з гумором, іронією. Плануємо таку «гала-вечерю», – зазначив він.

Також Арахамія анонсував свій новий виступ в якості ді-джея David Braun, уточнивши, що він відбудеться наприкінці заходу.

1-2 жовтня у Трускавці відбудеться виїзне засідання фракції «Слуга народу». «Місце проведення: Rixos Prykarpattya», – йдеться в повідомленні в чат-боті «СН» у Telegram.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ара хам і я Показати IP 28 Вересня 2021 08:44
А піаніни будуть чи фортеп'яни?
Ага Показати IP 28 Вересня 2021 08:48
У головній ролі ді-джея найвеличніший усіх часів та народів .а ара-хам-і -я- підтанцовка .як і усі інші. А взагалі сумно.боляче та страшно за майбутнє краіни.
Анонім Показати IP 28 Вересня 2021 08:56
цікаво скільки кокаїну вони запланували на це виїздне засідання. п.с. тільки з благородною метою - щоб школярам-відмінникам менше лишилося
Сумно Показати IP 28 Вересня 2021 09:21
Мандрівний цирк невдалих акторів, якому в руки, за примхою долі, потрапила в якості сцени велика країна......
Реаліст до Сумно Показати IP 28 Вересня 2021 10:05
Все іде по плану. Щоб виростити адекватних виборців, потрібно, щоб у владі побували романтики, диктатори, популісти і т.д. до ти пір пока не виробиться природний імунітет до цих пройдисвітів - хвороб. Америка 100 років вибудовувала свою державу. Нам тільки 30..... Далі буде.
777 Показати IP 28 Вересня 2021 10:57
А че нормально. У них все нормально.можно и поплясать...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus