USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У «Слузі народу» анонсували «губернаторопад» в Україні

10 Листопада 2020 14:49
Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія очікує, що в Україні продовжиться «губернаторопад».

Як передає УНІАН, про це він сказав під час брифінгу.

Зокрема, журналісти запитали, чи прогнозуються ще якісь звільнення після звільнень першого заступника керівника Офісу президента Сергія Трофімова та кількох голів обласних державних адміністрацій.

На це голова партії «Слуга народу», перший заступник голови фракції «СН» в парламенті Олександр Корнієнко зазначив, що є певна система показників, за якими оцінюється робота чиновників. «Це не є на 100% політичне якесь рішення і вибори просто часто підводять певну риску для людей психологічну, що щось відбувалося в регіоні. Потім якийсь є рівень підтримки в цій області – партії, влади або кандидатів від партії влади. І на основі цього ці рішення робляться. Я думаю, що будуть ще кадрові рішення найближчим або середньостроковим часом від Офісу президента», – сказав Корнієнко.

Водночас Арахамія додав: «Так званий «губернаторопад» продовжиться».

Нагадаємо, 4 листопада президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Трофімова з посади першого заступника керівника Офісу президента згідно з поданою ним заявою.

5 листопада Зеленський звільнив голів Сумської, Одеської та Івано-Франківської обласних державних адміністрацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 10 Листопада 2020 19:12
Я не з Офісу Президента, я не з журналістських рослідувань - я простий волинянин, який аналізуючи діяльність ОДА зробив висновок, шо Погуляйка і його, так звану команду, погонять найближчим часом ! Таких профано-дистрофіків із злодійськими рефлексами на Волині ше не було В сьогоднішній адмінрерреформі для ОДА місця і так нема.Правда, треба домогтися щоби і не було посади Президента ! І заради об'єктивності скажу, шо разом із тими засланцями, треба гнати і багатьох місцевих ! Бо за них не менше соромно ! Але гнати - то не самоціль ! Для України потрібна нова Конституція !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus