USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Арештований директор «Мотор Січі» приховував нерухомість в Москві

9 Листопада 2022 21:51
Директор запорізького заводу «Мотор Січ» В’ячеслав Богуслаєв, який перебуває під вартою через підозру у співпраці з країною-агресором, має у власності нерухомість у Москві. Це майно він приховував у своїх податкових деклараціях.

Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на розслідування журналістів проєкту «Схеми».

Розслідувачі встановили, що у 2006 році Богуслаєв став власником квартири на Хорошівському шосе у Москві. Її вартість оцінюється приблизно у 350 тисяч доларів.

Окрім того, від 2002 року йому належать складські приміщення у російській столиці.

Богуслаєв не вказував це майно у своїх податкових деклараціях, які подавав до 2019 року як народний депутат України.
Раніше повідомлялося, що Богуслаєв ще від 2000 року мав російське громадянство. Відтоді він чотири рази обирався народним депутатом і був членом Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки та оборони, що передбачало отримання доступу до державної таємниці.

Нагадаємо, за матеріалами слідчих Служби безпеки накладено арешт на все майно президента АТ «Мотор Січ» В’ячеслава Богуслаєва і начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності цього підприємства. Їх обох підозрюють у роботі на агресора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus