USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Мінборони призначило нового гендиректора «Мотор Січі»: Богуслаєва звільнили

30 Листопада 2022 19:16
Наказом міністра оборони новим гендиректором «Мотор Січі», яку на початку листопада відчужили та передали в управління Міноборони, призначили Олексія Нікіфорова.

Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

Так, 28 листопада наказом міністра оборони Олексія Резнікова внесли зміни до статуту ПАТ «Мотор Січ», на основі якого діє підприємство.

Крім того, достроково припинено повноваження членів наглядової ради, голови та членів Ради директорів. Також припинено повноваження та звільнено з посади ррезидента акціонерного товариства В'ячеслава Богуслаєва.

Окрім призначення Нікіфорова, обрали новий склад наглядової ради та її голову – заступника міністра економіки України Ігоря Фоменка, який уже провів перше засідання.

До новоствореної наглядової ради підприємства також увійшли: Роман Коновалов, Сергій Корж, Юрій Пащенко та Юрій Шаповал.

Окрім цього, зареєстровані усі зміни, які містяться в Єдиному державному реєстрі.

Нагадаємо, за матеріалами слідчих Служби безпеки накладено арешт на все майно президента АТ «Мотор Січ» В’ячеслава Богуслаєва і начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності цього підприємства. Їх обох підозрюють у роботі на агресора.

Читати ще: Арештований директор «Мотор Січі» приховував нерухомість в Москві

Раніше повідомлялося, що Богуслаєв ще від 2000 року мав російське громадянство. Відтоді він чотири рази обирався народним депутатом і був членом Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки та оборони, що передбачало отримання доступу до державної таємниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus