USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Арештували слідчого ГПУ, затриманого за хабар у $50 тисяч

13 Серпня 2018 16:44
Суд арештував старшого слідчого Генпрокуратури, затриманого за хабар у 50 тисяч доларів.

Про це повідомляє Служба безпеки.

"Наразі затриманому оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", – йдеться в повідомленні.

За версією слідства, підозрюваний, старший радник юстиції вимагав п’ятдесят тисяч доларів від керівника одного з підприємств за неподання до суду клопотання про арешт земельних ділянок в рамках кримінального провадження.

"Співробітники спецслужби затримали зловмисника у службовому кабінеті під час отримання частини неправомірної вигоди у розмірі двадцять п'ять тисяч доларів", – кажуть в СБУ.

Тривають слідчі дії.

Викриттям ймовірного зловмисника займалось Головне слідче управління та Управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України під процесуальним керівництвом Генеральної інспекції Генпрокуратури.

Посадовця затримали 9 серпня нібито під час отримання хабара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор Показати IP 13 Серпня 2018 22:59
неподілився з уценком і шоколадним царьком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus