USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Швейцарський вікенд і незадекларована луцька фірма дружини слідчого Генпрокуратури

2 Квітня 2018 10:58
Старший слідчий в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України Віталій Гузь не задекларував фірму, кіцевим бенефіціаром якої є його непрацююча дружина. Натомість родина, у якої вже є три автівки, почала орендувати четвертий автомобіль, а торік з’їздила в швейцарські Альпи на Різдво.

Так, за 2107 рік Віталій Гузь, який мешкає в Києві, задекларував 33% житлового будинку, площею 314,8 квадратних метри в Нововолинську, третину земельної ділянки в шахтарському місті та орендовану квартиру в столиці. Помешкання, площею 74,2 квадратних метри, він з родиною орендує у Каращука Артема Вадимовича. На сайті work.ua є резюме Артема Каращука - київського юриста. Згідно з цією інформацією він на добровільній основі працював помічником судді Шевченківського районного суду м. Києва, приймав активну участь у парламентських та місцевих виборах як член партії "Європейська столиця". працював у ТОВ "Юридична фірма "Еталон" на посаді юрисконсульта.

Слідчий в особливо важливих справах ГПУ має у власності автомобіль Мерседес Бенц S 500 2005 року випуску (фото автомобілів ілюстративні).
А його дружина - Мар’яна Гузь має аж дві автівки : Лексус RX-350 2009 року випуску та Lexus RX-350 2008 року випуску.
З 2016 року Віталій Гузь почав орендувати ще одне авто BMW марки 750IL 2007 року випуску у Алахвердієвої Шіркан Кизи.
Слідчий ГПУ у 2017 році заробив 484 379 гривень зарплати, а дружина задекларувала 3 037 гривень допомоги на дитину. А у 2014 році Мар'яна Гузь взяла 110 тисяч гривень кредиту.

Більше активів Віталій Гузь у своїй декларації не вказав. Мар'яна Гузь є донькою відомого луцького бізнесмена-забудовника Леонтія Іванішина. На фото крайній праворуч - Леонтій Іванішин на сімейному святі з дружиною, донькою Мар’яною, зятем та онуками
Згідно з реєстром Мін'юсту, вона є бенефіціаром компанії ТОВ ВКФ "Євробуд", де директором працює її батько. Про те, що це одна і та ж особа свідчить, зокрема, і те, що у декларації Віталія Гузя за 2016 рік вказано, що його дружина працювала у ПП «Захід», де отримувала заробітну плату. Власником ПП «Захід», згідно з реєстром, є Іванішина Мирослава Ярославівна, зареєстрована в селі Липини (де і зареєстрована власниця ТОВ «Євробуд» Мар’яна Гузь). Але в декларації Віталія Гузя компанія дружини ТОВ ВКФ "Єробуд" не вказана.



Додамо, судячи з фейсбук-сторінки Мар'яни Гузь, цього року родина слідчого ГПУ вирішила провести різдвяні канікули на швейцарському курорті Замнаун - саме там вони фотографувалися 10 січня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 2 Квітня 2018 11:27
І чого ми хочемо від простих смертних,як казав Ющенко,малого українця,себе напевно вважав великим,як що,людина яка повинна неухильно слідкувати за дотриманням законодавства нами,малими,сама його не дотримується.Це всерівно,коли лікар з цигаркою в зубах переконує пацієнта в шкідливості тютюнопаління
Артем Показати IP 2 Квітня 2018 11:45
Прокуратура все більше перетворюється на бандітський клан !
Він Показати IP 2 Квітня 2018 13:08
Що тут дивногр, Іванишин десятки років у будівельному бізнесі, може дочку забезпечити.Зять при ній.
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2018 15:51
Прикро що в нашій країні Мерседес 2005 року показник захисної розкоші..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus