USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аргентинець очолив рейтинг найтехнічніших футболістів в історії

22 Квітня 2020 07:40
Легендарний Дієго Марадона очолив рейтинг найбільш технічно обдарованих футболістів в історії.

Даний рейтинг склав портал givemesport.com, передає УНІАН.

«Марадона, можливо, найвеличніший гравець в історії не в останню чергу через його здатність вальсувати повз кількох суперників одночасно. Просто погляньте на деякі кадри його виступів за «Наполі» або на тріумфальному чемпіонаті світу у складі збірної Аргентини. Навіть через всі ці роки дії аргентинця захоплюють дух», – зазначили автори рейтингу.

У рейтингу Марадона випередив бразильця Роналдіньо і нідерландця Йохана Кройфа. Форвард «Барселони» Ліонель Мессі зайняв в рейтингу п’яте місце, а нападник «Ювентуса» Кріштіану Роналду – тринадцяте, на одну сходинку випередивши легендарного Пеле.

Топ-10 рейтингу

1. Дієго Марадона (Аргентина)

2. Роналдіньо (Бразилія)

3. Йохан Кройфф (Нідерланди)

4. Зінедін Зідан (Франція)

5. Ліонель Мессі (Аргентина)

6. Джордж Бест (Англія)

7. Тьєррі Анрі (Франція)

8. Андрес Іньєста (Іспанія)

9. Андреа Пірло (Італія)

10. Хаві (Іспанія)

Далі в рейтингу розташувалися Пол Скоулз (Англія), Неймар (Бразилія), Кріштіану Роналду (Португалія), Пеле (Бразилія), Альфредо ді Стефано (Аргентина/Іспанія), Роналдо (Бразилія), Ференц Пушкаш (Угорщина), Хуан Роман Рікельме (Аргентина), Роберто Баджо (Італія) і Ар’єн Роббен (Нідерланди).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus