USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Армія РФ вдарила по центру Куп‘янська, є жертви та поранені

25 Квітня 2023 10:52
Війська РФ завдали ракетного удару по центру Куп‘янська на Харківщині, зафіксовано влучання в будівлю Краєзнавчого музею.

Про це 25 квітня повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, зафіксовано влучання в будівлю Краєзнавчого музею. На місці ворожого удару працюють всі екстрені служби

«За попередньою інформацією, п’ять цивільних людей отримали поранення, ще щонайменше двоє людей перебувають під завалами», – йдеться у повідомленні.

Згодом голова ОВА повідомив, що кількість поранених мирних мешканців зросла до десяти. Троє потерпілих шпиталізували, а семеро мають легкі ушкодження та отримали допомогу на місці. Станом на 10:00 двоє людей залишаються під завалами.
За даними керівника Офісу президента Андрія Єрмака, ворог застосував С-300.
Президент України Володимир Зеленський прокоментував обстріл окупантами Куп’янська, наголосивши на майбутній відповідальності винних у скоєному.

«Купʼянськ, центр міста, краєзнавчий музей. Країна-терорист робить усе, щоб знищити нас повністю: нашу історію, нашу культуру, наших людей, абсолютно варварськими методами вбиваючи українців. Не маємо права про це забувати ні на секунду. Маємо й будемо відповідати!» – наголосив Зеленський.

Він повідомив, що наразі відомо про загибель працівниці музею та 10 поранених. Під завалами ще перебувають люди.

Зараз триває ліквідація наслідків обстрілу, до якої залучені всі необхідні служби.

Президент також висловив співчуття рідним загиблої.

«Відповідальність усіх винних у цих воєнних злочинах точно буде, і буде безжальною», – запевнив глава держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus