USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Арнольд Шварценеггер зустрів Kalush Orchestra у себе вдома: «Ви мене надихаєте»

28 Жовтня 2022 00:21
Арнольд Шварценеггер, який неодноразово висловлювався про необхідність припинення російської агресії та підтримував Україну, зустрівся в США з українською реп-групою KALUSH Orchestra.

Про зустріч року і «залізний Арні» й учасники Kalush розповіли на своїх сторінках у соцмережах.

Як з’ясувалося, Шварценеггер, є палким шанувальником українського колективу. Він запросив учасників Kalush Orchestra до себе додому у Лос-Анджелесі.

«Це було фантастично – зустріти Kalush Orchestra, чемпіонів «Євробачення» від України. Ви мене надихаєте», – написав Шварценеггер в соцмережі.

Своєю чергою, фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк розповів: «Вчора залетіли в гості до Арнольда Шварценеггера. Він запросив нас до себе додому та вийшов зустрічати з великим домашнім віслюком. Поговорили про ситуацію в Україні та подякували за його підтримку, поділились, наскільки це важливо для нас. Ви знаєте, Арнольд активно підтримує українців від перших днів війни, за що ми йому дуже вдячні. Віримо, що закордонна підтримка буде лише посилюватися. Приємно було зустрітись з такою легендою, я, можна сказати, виріс на фільмах з його участю».

Зазначимо, що зараз KALUSH Orchestra проводить гастрольний тур по США та Канаді. Після чого вирушать із концертами до Німеччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
55 Показати IP 28 Жовтня 2022 14:29
Ні музика ні слова пісень не надихають і не викликають бажання їх слухати.
Федь Показати IP 29 Жовтня 2022 23:33
Федь до 55, слухайте шановний Пилипа киркорова,або Йосипа кобздона,бо бачу ви "меломан"-ще той...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus