USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Держприкордонслужба не видавала Аліні Паш документ про перетин кордону з Кримом

15 Лютого 2022 18:41
Державна прикордонна служба України не створювала та не надавала документ, який Аліна Паш передала Суспільному мовнику в рамках її участі у відборі на Євробачення.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

«Державна прикордонна служба України проаналізувала інформацію, що була поширена Суспільним мовником України про документ, начебто наданий відомством фізичній особі для представлення в рамках відбору на Євробачення. Повідомляємо: нам невідомо, що це за документ, опублікований мовником, адже підрозділи Держприкордонслужби такого не створювали та під таким номером нікому не надавали. Відомство також отримало офіційне звернення від Національної суспільної телерадіокомпанії України щодо підтвердження створення такого документа. Найближчим часом мовник отримає нашу відповідь», – заявив Демченко.

Раніше повідомляли, що у зв’язку з отриманою інформацією про можливу підробку наданої довідки про перетин державного кордону з Кримом командою Аліни Паш, Суспільний мовник звертається до ДПСУ, аби спростувати факт підробки документа державної служби.

Нагадаємо, 12 лютого під час фіналу національного відбору було визначено, що співачка Alina Pash представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2022 піснею «Тіні забутих предків». Результати голосування нацвідбору залежали від голосів глядачів (50%) і журі (50%). Аліна Паш отримала 15 балів: 8 балів від журі та від 7 глядачів.

Тоді ж гурт Kalush Orchestra, який посів друге, заявив про фальсифікації під час голосування.

Разом з тим, у мережі з'явилася інформація, що співачка виступала в окупованому Криму 2015 року. Це і спричинило скандал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Козак Показати IP 15 Лютого 2022 19:03
Але кынчена! Але чого я дивуюся, на росію такі тільки і їздять
Фотошопер бубутусов Показати IP 15 Лютого 2022 19:10
А в мене такі фокуси проходили на ура.
Джамал Показати IP 15 Лютого 2022 19:32
дик батьки Джамали чудово живуть в Криму на російську пенсію)))
ОГО Показати IP 16 Лютого 2022 17:04
який дозвіл на перетин кордону коли крим це україна?
Йо-хо-хо Показати IP 16 Лютого 2022 20:15
тьфу на неї, з таким рилом тільки роль баби яги грати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus