USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Kalush Orchestra пропонують провести наступне Євробачення в Луцьку

17 Травня 2022 12:07
Учасник гурту Kalush Orchestra Ігор Діденчук пропонує провести фінал пісенного конкурсу Євробачення-2023 у Луцьку.

Таку думку музикант висловив після прибуття до столиці поїздом №43\44 Івано-Франківськ-Київ, який віднині має назву "Стефанія Експрес", передає УНІАН.

На питання про те, у якому українському місті йому хотілося б бачити наступне Євробачення, Ігор Діденчук відповів:

"Звісно, у Луцьку, тому що я сам з Луцька і дуже люблю своє місто, є його патріотом. Тому, так, у Луцьку. Дуже гарне місто. Приїжджайте у Луцьк усі, хто не був", – наголосив Діденчук.

Він зазначив, що дуже приємно, коли після перемоги гурту Kalush Orchestra на Євробаченні в Україні було названо потяг на честь переможної пісні.

"Дуже неочікувано, що на нашу честь вже називають поїзди, але дуже приємно", – сказав Діденчук.

Читати ще: Переможці «Євробачення» Kalush Orchestra повернулися в Україну. Як їх зустріли

Він зазначив, що одразу після перемоги на Євробаченні гурт привітав учасника пісенного конкурсу з Польщі Ochman. За його словами, польський музикант "дуже класний хлопчина".

"Ми з ним робили маленькі колаборації, і надалі будуть виходити з ним колаборації", – сказав Діденчук.

Читати ще: Студенти жартують, хто наступним поїде на «Євробачення»: троє учасників гурту Kalush Orchestra – волинські сопілкарі

Також він розповів, що британський музикант Сем Райдер, який посів друге місце на Євробаченні, теж привітав гурт Kalush Orchestra з перемогою.

Привітала з перемогою на Євробаченні й солістка Go_A Катерина Павленко, яка представляла Україну минулоріч.

Читати ще: «Укрпошта» випустить марку, присвячену Kalush Orchestra

"Дуже сильно вітала і сказала, що ми великі молодці, що ми все правильно зробили: сказали, не побоялися (після виступу закликали світ врятувати захисників Маріуполя, – ред.). Дійсно, що так і було. Навіть якби нас дискваліфікували, ми вважаємо, що все одно правильно вчинили", – наголосив Діденчук.

Він уточнив, що гурт таємно ухвалював рішення щодо заклику звільнити українських захисників з "Азовсталі", адже хлопці не були певні, чи буде це порушенням правил конкурсу.

Читати ще: Найпопулярніша мама Європи: Стефанія з пісні переможців «Євробачення» слухає Винника і не сприймає вбрання сина

Ігор Діденчук зазначив, що фронтмен гурту Kalush Orchestra Олег Псюк присвятив перемогу своїй матері: "І ми так само всі присвячуємо нашу перемогу своїм матерям, матерям українських воїнів".

Читати ще: Плакали під час перемоги: як мами трьох волинян із Kalush Orchestra зустрічали тріумф гурту на Євробаченні

При цьому, говорячи про подальші плани, Діденчук зазначив, що "ще досі ніхто не розуміє, як воно має відбуватися далі і що має бути".

"Мені здається, зараз посипляться дуже багато запитів на виступи, будемо їздити по світу, розказувати про Україну", – додав він.

Музикант додав, що нині запланований запис нової платівки. "Будуть виходити нові пісні, будуть виходити нові колаборації із різними артистами. Слідкуйте за Інстаграмом Калуша", – зазначив він.

"Будемо творити нову музику – це 100%", – додав він.

Читати ще: Біт-бокс на сопілці у виконанні лучанина з гурту Kalush Orchestra. Архівне відео

Як відомо, у ніч на 15 травня гурт Kalush Orchestra, який представляв Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2022 в італійському Турині, одразу після свого виступу у великому фіналі закликав врятувати захисників заводу "Азовсталь" та Маріуполя. Все це транслювалося в прямому ефірі конкурсу на багато країн світу.

Український гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania" виграв цей конкурс. На другому місці – британський співак Сем Райдер з піснею "Space Man".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Скрипка Показати IP 17 Травня 2022 14:12
Чому питають у Діденчука, а не в Олега Псюка де він хоче провести фінал Євробачення -2023 ???
До Скрипка Показати IP 17 Травня 2022 14:40
Луцьк - гарне місто! Можна бути варіантом дискусії!
Vasyl до До Скрипка Показати IP 17 Травня 2022 15:19
Для любителів понити, будь-яка тема може бути варіантом дискусії! Луцьк прекрасне спокійне місто.
Василь до Vasyl Показати IP 18 Травня 2022 08:41
Мова йде не про місто, воно дійсно чудове,але яким боком Діденчук до проведення Євробачення?
Олег Показати IP 18 Травня 2022 08:58
Львів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus