USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Артистичний бомонд став у Луцьку яскравою демонстрацією ВІЛ/СНІДу

1 Грудня 2008 18:12

Учні однієї з луцьких шкіл розповідали про ВІЛ/СНІД за допомогою історій про світових кумирів сцени та мистецтва. Про тематичний вечір «Світло згаслих зірок: артистичний бомонд» розповіла заввіділу культури і мистецтв Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Наталія Карченя, – повідомляє 1 грудня репортер «Волинських Новин».

Тематичний вечір присвячений Всесвітньому дню боротьби із ВІЛ/Снідом, за словами Наталії Карчені, проводили учні луцької ЗОШ №17. Вони розповіли про світових знаменитостей, які померли із діагнозом СНІД.
Головним героєм і найбільш яскравим прикладом став соліст легендарної групи «Queen» Фреді Меркурі. Іншими персонажами в історії цієї хвороби, відповідно, і тематичного вечора були радянський танцюрист балету Рудольф Нурієв, австралійський письменник Патрік Уайт, американський режисер Колін Хіггінс.
Також на вечір запросили лікар-методист Волинського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом Віталій Томашук. Крім розповідей про ВІЛ/СНІД він приніс із собою різні брошури та публікації про цю інфекцію, які потім роздали усім присутнім.
Вечір «Світло згаслих зірок: артистичний бомонд» завершили невеличким інтерактивом, під час якого запрошені гості відповідали на загальні питання, що стосувались ВІЛ/СНІДу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus