USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

АТОвці на Волині отримали більше тисячі земельних ділянок

22 Січня 2018 15:30
У Держгеокадстрі підрахували, що торік затвердили 1304 дозволи на земельні ділянки для воїнів АТО.

Здебільшого воїни АТО звертаються за дозволом на отримання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та садівництва. Щодо дозволу на будівництво, то таких дали лише 11.

Про це інформував перший заступник начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Анатолій Поляков під час оперативної наради в облдержадміністрації.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗАЯВИ АТОВЦІВ НА ОТРИМАННЯ ЗЕМЛІ РЕЄСТРУЮТЬ З ПОРУШЕННЯМИ

«У 2017 році надійшло 417 звернень на отримання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, 206 звернень щодо садівництва і для індивідуального будівництва - 11 дозволів. Було затверджено і передано 1304 земельні ділянки, з яких 847 для ведення сільського господарства і 12 для індивідуального будівництва. Ми провели аудит і виявили, що учасники АТО, які в 2014 році зверталися за дозволами, документів не надавали. Ми знаходили цих людей і просили їх завершити процедуру оформлення документів. Виявилось, що багато людей навіть і не знали, що документи ще потрібно робити. На оформлення документів воїнам АТО йде 4-8 місяців», - доповів посадовець.

Та додав, що найбільше звернень від учасників АТО задовольнили в Іваничівському районі: 120 дозволів на ведення сільського господарства і 253 ділянки передали у власність.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що працівники обласного управління Держгеокадастру безпідставно відмовляють волинським АТОшникам та їхнім сім’ям у виділенні землі, натомість ці ж ділянки дають «своїм» людям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus