USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція Волині розширила штат підрозділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків

2 Лютого 2017 18:08
Після реформування МВС на Волині скоротилася кількість правоохоронців, які займалися боротьбою з незаконним обігом наркотиків. Через те, що кількість таких злочинів збільшується, керівництво Нацполіції вирішило, що в структуру варто повернути відповідний підрозділ.

Про це стало відомо під час засідання 10 чергової сесії обласної ради 2 лютого.

Начальник ГУ Нацполіції в області Петро Шпига, звітуючись перед депутатами про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку в області, пояснив, що за рік структуру, яка займалася незаконним обігом наркотичних речовин, повністю знищили. До реформи було 40 посад у відповідному підрозділі, а в 2016 році залишилося лише 8. Це одразу ж позначилося на рівні злочинності в області.

«Наркозлочинність зростає, не боячись, вживають наркотики на вулиці. Але з січня нам повертають в підпорядкування ГУ Нацполіції відповідний підрозділ. Ми вже сформували структуру, буквально за тиждень ми отримали всі дозволи і ліцензії, щоб повною мірою забезпечити роботу і боротися з цим явищем», - повідомив Петро Шпига.

Крім того, планують створити сектори, які діятимуть в Нововолинську і Ковелі, оскільки саме в цих містах найгостріша проблема, особливо в місті шахтарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
продаю тільну корову Показати IP 2 Лютого 2017 18:13
а шо, співробітників зазначеного підрозділу вже випустили з цугундера?
ВІТА Показати IP 2 Лютого 2017 18:46
СМІШНО ТАКЕ ЧИТАТИ...В НАС В с,ЛИПИНИ ВЖЕ В ШКОЛІ ТОРГУЮТЬ НАРКОТИКАМИ, І ВЗАГАЛІ ПО СЕЛІ ЇЗДИТЬ МАШИНА І ПРОДАЄ ПРМО З САЛОНА НАРКОТУ, ВСІ ВСЕ ЗНАЮТЬ , А ПОЛІЦІЯ БУДЕ БОРОТИСЬ КОЛИ ?!?!?!?
Ахванасій Показати IP 2 Лютого 2017 22:16
Продажі падають.Відбувається підсилення відділу збуту та менеджменту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus