USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Авангард» – «Волинь»: перед матчем

10 Серпня 2018 07:40
Хоч від початку чемпіонату минуло усього три тури, поєдинок другої та третьої команд таблиці апріорі повинен вважатися одним із центральних у турі. «Волинь» з перших турів заявила про наміри два роки потому повернутися до еліти українського футболу. Команда Андрія Тлумака за не зовсім легкого календаря виграла усі три поєдинки, забивши у кожному з проведених таймів та не пропустивши жодного м’яча, повідомляє прес-служба ФК «Волині».

Матч між «Авангардом» (Краматорськ) та «Волинню» відбудеться у Крамторську 10 серпня. Пряма трансляція – телеканал «Аверс».

Приємним явищем для тренерського штабу є хороша ігрова форма футболістів. Один із перших новачків команди цього літа Денис Кожанов уже вдруге поспіль потрапив до збірної туру, знову видавши «гол+пас» у Волочиську. Там же «розквів» Сіаваш Хагназарі, який уперше відзначився забитим голом за «Волинь» у офіційному матчі. Дуже доречним стало повернення після травми Євгена Непляха, який зацементував центр поля, при цьому не можна не відзначити і захист разом з Богданом Когутом – поряд з «Колосом» наш колектив єдиний, який у графі «пропущені голи» зберігає гросмейстерський «нуль».

Разом із тим, не можна не відзначити господарів майбутнього поєдинку, які наколотили одразу чотири голи амбіційному «Інгульцю» в першому турі, а потім продовжили тримати планку, зігравши унічию з «Агробізнесом» та у важкому поєдинку вирвавши «вікторію» у Івано-Франківську. Таким чином, з перших турів «Авангард» намагається покращити рекордний результат, якого досягнув цієї весни – шосте місце у Першій лізі чемпіонату України.

Команда Олександра Косевича влітку обійшлася без серйозної кадрової міграції, а практично кожного новачка клуб з Краматорська брав «під основу». Серед нових футболістів – і добре знайомі «Волині» Дмитро Скоблов, який провів у нас останню весну, і Дмитро Задерецький, який грав у Луцьку добрих декілька сезонів. Тож можна не сумніватися – на «Хрестоносців» у Краматорську налаштовуватимуться особливо.

VERSUS

Історія протистоянь обох команд не зовсім багата. Усього вона налічує сім поєдинків. У чемпіонаті України команди взагалі обмежилися обміном перемогами попереднього сезону (у обох випадках господарів вигравали з рахунком 2:1). Цікавий факт – Краматорськ поки залишається непідкореним луцькою «Волинню»: на Донеччині лучани програли три поєдинки та один звели унічию. Втім, і у Кропивницькому «червоно-білі» до першого туру звітного чемпіонату не вигравали понад 40 років. Чи вдасться перервати неприємну тенденцію і в Краматорську?

«Волинь» проти «Авангарда»: 7 матчів, 3 перемоги, 1 нічия, 3 поразки, різниця 11:10

Вдома: 3 матчі, 3 перемоги, різниця 9:2.

В гостях: 4 матчі, 1 нічия, 3 поразки, різниця 2:8.

АРБІТРИ

Головним арбітром матчу буде Андрій Коваленко з Полтави. Цей сезон – дебютний для нього у якості головного судді матчу Першої ліги і, відповідно, «Волині». Асистентами арбітра будуть Юрій Суряк та Ростислав Якимик (обидва зі Львова). Резервний арбітр – Олексій Целовальник (Донецьк). Спостерігач арбітражу – Геннадій Літвінов (Луганськ).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Авангард» (Краматорськ)

Рік заснування – 1955.

Офіційний сайт клубу - http://fc-avangard.com.ua/

Кольори клубу – зелено-жовті.

Головний тренер – Олександр Косевич.

Поточне місце у турнірній таблиці: 3 (2 перемоги, 1 нічия, різниця 5:2, 7 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus