USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Працівника «Кромберг енд Шуберт» посадили на шість років за торгівлю канабісом

9 Липня 2023 23:37
Шість років за ґратами проведе працівник «Кромберг енд Шуберт» через невдалий бізнес – чоловік незаконно торгував канабісом, але його спіймали правоохоронці.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

У матеріалах справи йдеться, що Степан П. незаконно купував канабіс, аби потім збувати його на території Луцька та Волинської області. Наркотичний засіб він зберігав у себе вдома, поки 9 квітня під час обшуку його не вилучили працівники поліції. Степан С. збував канабіс, роблячи закладки. Також під час одного з епізодів чоловік замовив наркотики на продаж через Telegram-канал, які отримав через відділення «Нової пошти» у Луцьку.

Дії Степана П. кваліфікували за ч. 2 ст.307 КК України (незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу). Про нього відомо, що він є уродженцем міста Дубно на Рівненщині та працює комплектувальником проводів на «Кромберг енд Шуберт».

На суді злочинець визнав вину частково, наголосивши, що канабіс купував для власного вживання, а не для продажу. З його слів, восени 2021 року він проживав зі знайомим, який запропонував йому заробіток шляхом адміністрування Telegram-каналу зі збуту наркотичних засобів. Напередодні проведення обшуку знайомий попросив його зробити закладки із канабісом. Степан П. підтвердив, що справді робив закладки, але ті наркотики, які у нього вилучили на «Новій пошті» та під час обшуку вдома, зберігав для власного вживання.

Однак суд словам Степана П. не повірив, та й один зі свідків підтвердив, що купував у нього канабіс. Тож представники Феміди визнали винним Степана П., призначивши йому покарання у вигляді шести років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
самуель бронфман Показати IP 10 Липня 2023 00:33
Алкоголь куди більше зло, але алкогольне лоббі потужне. Та й, за планом світових еліт, простолюдини повинні пити і не задавати розумних питань.
Ги Показати IP 10 Липня 2023 01:39
І в той же час "НА ВОЛИНІ ВОДІЙ BMW НА СМЕРТЬ ЗБИВ ЧОЛОВІКА НА ПЕРЕХОДІ: СУД ПОКАРАВ ЙОГО УМОВНО"
ВІРУС Показати IP 10 Липня 2023 07:57
Так в тому концтаборі без канабісу ПРАЦЮВАТИ важкувато.
Анонім Показати IP 10 Липня 2023 08:08
Вони там не кромберзі майже всі якісь тойво
Коля Показати IP 11 Липня 2023 11:32
Якщо дітям продавав то ще мало дали років

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus