USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Аварія круїзного лайнера біля Норвегії: постраждалі показали відео зсередини корабля

24 Березня 2019 11:41
У круїзного лайнера Viking Sky відмовив двигун 23 березня біля берегів Норвегії через сильний шторм. На борту корабля перебували 1300 пасажирів.

Пасажири норвезького круїзного лайнера опублікували відео з борту судна, передає 24 канал.

На кадрах можна бачити, що борт судна сильно хитає через шторм. Предмети інтер'єру та меблі почали буквально літати в різні сторони, а зі стелі злетіли кілька навісних панелей. Ситуація налякала пасажирів.


По палубі каталися меблі, на людей падали панелі зі стелі, дивіться відео:


За інформацією телерадіокомпанії NRK, троє з евакуйованих пасажирів отримали серйозні травми і відправлені до лікарні, всього постраждалих вісім. При цьому не повідомляється, що саме стало причиною травм.



Як повідомляє Кореспондент, біля берегів Норвегії суховантаж Captain Hagland сів на мілину слідом за круїзним лайнером Viking Sky, що зазнав лиха. На борту суховантажу перебували дев'ять осіб.

Після надходження сигналу лиха йому на допомогу вже вилетіли два вертольоти. Суховантаж отримав пошкодження двигуна і стоїть на якорі біля круїзного лайнера Viking Sky, в рятувальній операції якого він брав участь.

Зазначимо, в районі проведення рятувальної операції складні погодні умови. Спочатку хвилі відносили круїзний лайнер, що втратив хід, в сторону берега. Потім вдалося запустити один з двигунів, і ситуація нормалізувалася.

Нагадаємо, лайнер, що належить компанії Viking Ocean Cruises, зазнав аварії, коли прямував з міста Тромсе на півночі країни в Ставангер. На його борту перебувало 1300 пасажирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus