USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Круїзний лайнер з понад тисячею пасажирів зазнав аварії поблизу Норвегії

23 Березня 2019 19:58
Круїзний лайнер Viking Sky зазнав аварії 23 березня біля берегів Норвегії через сильний шторм. На борту корабля перебували 1300 пасажирів, яких рятувальники почали екстрено евакуювати.

У судна виникли проблеми з двигуном біля західного узбережжя Норвегії у Фарстаді. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Sky news. У тому районі вирував сильний вітер, який заважає порятунку людей.

У районі аварії курсують 3 вертольоти, які доставляють людей у безпечне місце. Поліція організувала табір з прийому людей на суші.

Евакуація ще триває, і поки що невідомо, що хтось постраждав.

В Міністерстві закордонних справ України 24 каналу повідомили, що ще невідомо, чи були на борту лайнера українці.


Щодо корабля, то його поставили на якір приблизно за 5 кілометрів від узбережжя Норвегії. Лайнер, шо належить компанії Viking Ocean Cruises, прямував з міста Тромсе на півночі країни в Ставангер.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus