USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Аварія «лоб в лоб» під Нововолинськом: 50-річна водійка Опеля – у лікарні

6 Квітня 2020 09:34
Учора ввечері по вулиці Луцькій у Нововолинську «Opel Meriva» зіткнувся із автомобілем «ВАЗ 2115». Внаслідок автопригоди одна людина загинула, ще одна – у лікарні.

За кермом «Opel Meriva» перебувала 50-річна жителька Нововолинська, інформують у пресслужбі поліції Волині. Жінка допустила лобове зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2115», під керуванням 60-річного місцевого жителя.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ» загинув, жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Водійку автомобіля «Opel» працівники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська УДСНС України у Волинській області за допомогою аварійно-рятувального спорядження деблокували та передали до рук медиків.

Працівники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського УДСНС України у Волинській області на САРМ-Л «Ford Ranger» деблокували тіло загиблого водія автомобіля «ВАЗ», інформують у ДСНС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus