USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Аварія на Дунаї в Будапешті: кількість жертв зросла до 11

5 Червня 2019 09:53
Кількість загиблих внаслідок зіткнення круїзного судна з прогулянковим катером на Дунаї в Будапешті зросла до 11.

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на Associated Press.

Тіло одного з загиблих, туриста з Південної Кореї, знайшли за 58 км від місця зіткнення. Також дайвери витягли тіло жінки з затонулого катера, який знаходиться на глибині дев’яти метрів під водою. Ще одне знайдене тіло наразі не ідентифіковано.

Пошуки ускладнювалися сильним поривчастим вітром.

Пізно ввечері 29 травня перед мостом Марґіт на Дунаї зіштовхнулися два річкові судна. Менший річковий пароплав «Русалка» з 35-ма особами на борту (капітаном судна і матросом (обоє угорці), а також 33 пасажирами з Південної Кореї) від зіткнення з великим прогулянковим судном «Вікінґ» дуже швидко затонув – буквально за 7 секунд. Вижили семеро громадян Південної Кореї. Сімох пасажирів знайшли вже мертвими за три кілометри від мосту Ладьманьоші у Будапешті.

Суд у столиці Угорщини Будапешті ухвалив узяти під арешт громадянина України, капітана круїзного судна, яке зіткнулося з прогулянковим катером на Дунаї
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus