USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аварія на ГРП на Волині: газ був такого тиску, що тріснули лічильники

23 Жовтня 2018 18:31
Аварія на газорозподільчому пункті у селищі Дубище на Волині могла мати фатальні наслідки.

Газ у трубах трьох будинків – був такого тиску, що тріскалися лічильники, про це йдеться у сюжеті програми Факти.ICTV.

Мешканці трьох двоповерхівок у селищі досі не оговталися від того, що сталося – їхні лічильники працювали мов навіжені, а тоді просто тріснули навпіл, кажуть люди.

"На щастя, ніхто не постраждав, бо наслідки могли бути фатальні", - зазначають мешканці села.

За попередньою інформацією, причиною аварії стали дії одного із газовиків, який під час ремонтних робіт не перекрив потрібний вентиль.

Селяни занепокоєні, що міняти лічильники їм прийдеться за власний рахунок або ще й штраф отримають за несправний прилад обліку.

Юристи радять людям поки не панікувати, а дочекатися результатів експертизи. Лише тоді стане відомо, як діяти далі.

За два місяці експерти мають перевірити лічильники – та встигнуть, заспокоюють, швидше. А поки люди користуються газом без облікових приладів – їм нарахують середній показник за аналогічний період минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2018 19:49
З такими зарплатами ще подякуйте їм що вони працюють.Як платять,так і роблять!!!Ціни на газ ростуть,а зарплата в працівників мінімальна,а нам чешуть вуха,що середня 7-8 тисяч..Рахую газовикам,електрикам і іншим службам які обслуговують населення потрібно платити мінімум 15,щоб якісно робили свою роботу,щоб була зацікавленість працювати,це відповідальність за яку не платять!
анонімка до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2018 21:57
15 тис. треба платити вчителям,медикам,військовим,вихователям,обдарованим дітям,пенсіонерам,інвалідам...А якщо газовикам і електрикам чогось бракує,нехай віддадуть державні мережі тим,в кого є бажання працювати і при цьому не красти.
Середній начальник! Показати IP 23 Жовтня 2018 21:18
Якщо вам підняти зарплату, то у мене зменшиться. Не фіга не вийде Зараз маю 50 тис, тому середня у вас і є 8 тис.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus