USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Аварія на водогоні в центрі Луцька: комунальники шукають місце прориву

4 Січня 2021 16:27
Понад 20 будинків в центральній частині Луцька відучора без водопостачання. На магістральному водогоні стався прорив.

Про це розповів Суспільному директор комунального підприємства Луцьктепло Святослав Дмитроца.

Зокрема проблеми з водопостачанням та опаленням відчули мешканці вулиць: вулиці Винниченка, Яровиці, Івана Франка, Потапова, Сверстюка, Залізнична, Сільська, частково Стрілецька, Залізняка, Кондратюка, Тесленка, Кооперативна, гуртожиток ВНУ на Потапова, 8.

На місці аварії нині працюють дві бригади аварійників та три одиниці спецтехніки. Зі слів керівника «Луцьктепла», комунальники досі шукають місце пошкодження магістрального водогону.

«Вулиця Винниченка є вулицею старої забудови, вона дуже насичена інженерними комунікаціями, де проходять кабельні канали. Зараз відбуваються роботи по розмиванню колодязів для того, щоб локалізувати меншу ділянку будівель, які знаходяться без водопостачання», – розповів Святослав Дмитроца.

В «Луцьктеплі» кажуть: знайти місце пошкодження планують до кінця дня. Комунальники сподіваються, що місце прориву водогону не під дорогою. В іншому разі, каже Святослав Дмитроца, необхідно буде обмежити рух транспорту по вулиці Винниченка, оскільки магістраль проходить на смузі громадського транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пффф Показати IP 4 Січня 2021 17:38
Якось дивно вони шукають, без розкопування, був би то не центр міста вже б перекопали усю вулицю вздовж і впоперек.
Василь Показати IP 5 Січня 2021 13:54
Але і директори міняються-то Малютіна,то Скорупський,то новий Дмитроца!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus