USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Аварія на Волині: загинув працівник дорожньої служби

10 Червня 2015 23:02
ДТП біля села Підгайці Володимир-Волинського району забрало життя працівника дорожньої служби, – інформує «БУГ».

Водій вантажівки, який рухався по трасі Луцьк – Володимир-Волинський, не зупинився перед знаками дорожньої служби, що проводила ямковий ремонт у цьому місці. Хоча швидкість авто і не була висока, однак семеро працівників опинилися у смертельній небезпеці. Один із них – загинув, один – травмований. Водій транспортного засобу, що спричинив ДТП – з переломами ніг доставлений у Територіальне медичне об’єднання.

10-те червня, як і кожен погожий день, для працівників Володимир-Волинської філії дорожньо-експлуатаційної дільниці ДП «Волинський облавтодор» – це можливість відремонтувати заплановану ділянку автодоріг, що знаходиться у їхній компетенції.

Ввечері, майже завершуючи роботу, працівники готували контури ям поблизу села Підгайці Володимир-Волинського району. Мікроавтобус «Газель» та вантажний автомобіль «ГАЗ 53», що перевозили будматеріали та майстрів, важко було не помітити на прямій ділянці траси. Зі слів начальника дорожньо-експлуатаційної дільниці Миколи Хільчука, усі відповідні дорожні знаки, що повідомляють про ремонт на тій чи іншій ділянці траси, були розставлені.

Очевидці стверджують, що автівка навіть не спробувала гальмувати перед ремонтними знаками та людьми, які за роботою не зорієнтувалися в тому, що наближається біда. Люди припускають, що водій вантажівки просто заснув за кермом. Швидкість руху злощасного авта була близько 60 кілометрів на годину. Однак, і цього вистачило, аби забрати життя у чоловіка, 1970-го року народження, який восени мав святкувати свій ювілей – 45 років, а ще травмувати його рідного брата.

Водій вантажівки зачепив двері «Газелі» та врізався у «ГАЗ 53», що з відкинутим бортом готувався видати у підготовані ями щебінь. Микола Хільчук каже, що якби машина врізалась у автомобіль, де були люди, а не лише зачепила його – жертв могло би бути більше.

Водій, який не впоравився із керуванням, – 26-річний чоловік на ім’я Віктор. Він отримав травми ніг та доставлений у місцевий лікарняний заклад.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 10 Червня 2015 23:21
Ніхто на ті знаки 40 та ремонтні роботи не звертає уваги.
Олександра до Анонім Показати IP 11 Червня 2015 09:20
немішало шчоб усі звиртали дуже уважно на знакі це не перший випадок
123 Показати IP 10 Червня 2015 23:38
там аномальна зона - весь час люди гинуть.
Артур Показати IP 11 Червня 2015 01:26
Сьогодні там проііжав, мені аш моторошно стало коли тіло накрите лежало. Як побачів фуру то зразу подумав що мабуть заснув
липа Показати IP 11 Червня 2015 04:06
Водила по мобилке тренькал...
люстратор Показати IP 11 Червня 2015 07:57
усе дорожне керівництво область район під суд,за невиконання техніки безбеки і незабезпечення людей знаками фишками та інше
волинь Показати IP 11 Червня 2015 08:59
мой сосед
Таксист до волинь Показати IP 11 Червня 2015 09:23
Стоїть Газель посеред дороги, працює людина (на фото), де ви бачите знаки? тільки під суд ( майстра, начальника дільниці, і хто там дальше). Їзжу кожен день знаків дороожні роботи майже не бачу ..
не байдужий Показати IP 11 Червня 2015 09:14
висловлюю співчуття рідним з таким великим горем!!але що це діється кожного дня в нас на Волині гинуть люди в безглуздих аваріях!
Так Показати IP 11 Червня 2015 10:31
званим "хазям життя" треба думати про виконання і суворе дотримання правил техніки безпеки своїх працівників, а не намагатись зекономити на всьому і вижимати кожну копійку з людей, бодай вже подавились, а відповідним службам ретельно це контролювати і за порушення суворо карати, а не закривати очі на проблеми і класти собі вкишені хабарі, теж бодай вже подавились.
Лучанин Показати IP 11 Червня 2015 12:13
Я їхав ще до аварії зранку В жилетах було всього двоє працівників, по друге знаків не було стряло лише 2 засмальцьовані ковпаки перед самою газелью. Вина не тільки водія а самих дорожників також.
Vladimir Показати IP 11 Червня 2015 22:49
Беда у людей сочювствую , но эти начальники **ядь автодора ездят на модных авто ,а дороги как были **вно такими же и остались куда наши налоги идут ?кому в карман? Дороги они штопают то в дождь ,то болото . Где была яма стал горб ,то вырубывают ямы как колодцы и стоят не замазаные неделями .Хоть бы правильно их на учились рубать плавно ,а не в 90градусов . За*б... Уже резину покупать на авто и подвеску ремонтировать .Взять бы этого начальника облавтодора за лапу и к фаркопу и прокатать по той дороге, может тогда и боялись бы. А так воруют и будут воровать .
Каміла до Vladimir Показати IP 12 Червня 2015 14:56
Облавтодору можливо і їздять а на місцевих рівнях їздять на каліках....просто аолги які їм пороздовалаи авто не можна назвати. А податки звісно що йдуть в карман тільки навіть не в автодорі а ще раніше їх роздирибанюють. І не винні на місцевомі рівні працівники що фінансування їм дають на ремонт дороги взимку а не влітку, влітку всі сидять майже без роботи з коротким робочим тижнем. І потрібно брати не начальника за лапу а починати з нашого президента який на жаль літаком літає а не по дорогах їздить. Завжди думала що є відповідні норми щодо ремонту доріг...і вони таки є, але їх НІХТО не дотримується, ось тому такі і дороги! яка держава такі і дороги. Людей шкода!
небайдужа Показати IP 12 Червня 2015 00:19
Той чоловік,який загинув,він заслуговує тільки хороших про нього слів!Це людина,з великої букви!Земля йому пухом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus