USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Аварія українського автобуса в Польщі: водій був під дією психотропів

3 Жовтня 2018 15:08
Водій українського автобуса, який у серпні впав зі схилу в Підкарпатському воєводстві, був під дією психотропних речовин. Про це повідомляє RMF24.

Згідно з висновками експертів, у крові водія після аварії були виявлені сліди психотропних речовин, або наркотиків, або стимуляторів. Зазначається, що концентрація цих речовин за вісім годин до аварії, коли водій вирушив у рейс, була ще вищою.

Від висновку експертів залежало, чи висунуть водієві звинувачення у навмисному спричиненні катастрофи під впливом алкоголю чи інших речовин. Це означатиме жорсткіше покарання.

Прокуратура також отримала висновки про стан автобуса. Водій стверджував, що в нього не спрацювали гальма. Експерти цю версію виключили, заявивши, що в автобусі було все справне.

Експерти також підтвердили, що автобус на схилі їхав зі швидкістю 75 кілометрів на годину і саме тому не встиг загальмувати

Нагадаємо, увечері 17 серпня український автобус з туристами впав зі схилу і перекинувся. Загинули три людини. Водія заарештували на три місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus