USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аварійні будинки, смітники, безхатьки: на що скаржаться лучани

26 Квітня 2018 17:37
Розміщення баків для збору сміття біля багатоквартирних будинків, захаращення під’їздів, діри в стінах, жахливі умови проживання, черги на квартири, проблеми із приватизацією територій – такі скарги озвучували лучани під час виїзного прийому в першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада.

Виїзний прийом громадян із особистих питань, на якому також були присутні керівники окремих департаментів міськради, депутати та директор житлово-комунального підприємства, відбувся 26 квітня у приміщенні ЖКП № 3.

Григорій Недопад повідомив, що це перше експериментальне засідання. Так, управлінців міськради спеціально залучили до прийому громадян, аби вони не тільки ознайомилися з основними проблемами, із котрими щодня стикаються лучани, а й могли відразу відреагувати та взятися за вивчення нагальних питань.
Першим питанням, із яким звернулися лучани, що мешкають на проспекті Волі, – це розміщення сміттєвих баків, які заважають окремим жителях.
Як зазначив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, минулого року під час проведення ремонтів на прибудинкових територіях однією з проблем, на які найчастіше скаржилися мешканці прилеглих будинків, було питання розташування контейнерів для збору сміття. Депутат зауважив, що, навіть переміщуючи контейнери на інші місця, знаходилися інші жителі, яким починали заважати смітники.
Аби з’ясувати, чи баки за вказаною адресою можна перенести на інше місце, питання детальніше має вивчити директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась, який пообіцяв оглянути двір.

Мешканка будинку № 1, що на вулиці Островського, своєю чергою, розповіла, що проживає в жахливих умовах через аварійність будинку.

«Ця зима була дуже критична. Будинок валиться на труби, із яких виходив газ. Будинок у дуже жахливому стані», – наголосила жінка.
Лучанки, які проживають на вулиці Євгена Сверстюка, 13, поділилися, що не можуть приватизувати землю під квартирою через те, що в сусідній квартирі ніхто не проживає.

Окрім того, лучани скаржилися на проблематичні доїзди до дворів, незаконне будівництво, безпритульних, порушення громадського порядку, режими роботи закладів, те, що прибудинкові території не прибирають тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus